Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #11 Abdurrahman Kayaş dedi: Marjin trade yaptım bu zamana kadar mining hakkında hiçbir bilgim biraz nasıl yapıldığını araştırmam lazım sonrasında belki rig kurabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu an rig mantıklı değil fiyatlar çok kötü.
Abdurrahman Kayaş dedi: Marjin trade yaptım bu zamana kadar mining hakkında hiçbir bilgim biraz nasıl yapıldığını araştırmam lazım sonrasında belki rig kurabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu an rig mantıklı değil fiyatlar çok kötü.
Abdurrahman Kayaş Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 200 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #12 Yagmo dedi: Şu an rig mantıklı değil fiyatlar çok kötü. Genişletmek için tıkla... tek kart ile dahamı mantıklı ?
Yagmo dedi: Şu an rig mantıklı değil fiyatlar çok kötü. Genişletmek için tıkla... tek kart ile dahamı mantıklı ?
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #13 Abdurrahman Kayaş dedi: Tek kart ile daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Rig mantıklı kurulur fakat şu an mantıklı değil Ekran Kartı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Abdurrahman Kayaş dedi: Tek kart ile daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Rig mantıklı kurulur fakat şu an mantıklı değil Ekran Kartı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Abdurrahman Kayaş Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 200 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #14 Yagmo dedi: Rig mantıklı kurulur fakat şu an mantıklı değil Ekran Kartı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Tamam.
Yagmo dedi: Rig mantıklı kurulur fakat şu an mantıklı değil Ekran Kartı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Tamam.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 6 Şubat 2021 #15 Yagmo dedi: 41mh/s'ye 110W almış böyle ayda 580TL kazanırsın sistemininde tahmini 180W tüketiceğini düşünsek 100TL elektrik gelir yani tahmini ayda 480-500 arası kazanırsın. Genişletmek için tıkla... 40 mh/s ile ayda $151.1 kazanıyorum. Dijital madencilik konu başlıklarına giresim kaçıyor yemin ediyorum, her yerdeler. Bu sana değildi Fahri.
Yagmo dedi: 41mh/s'ye 110W almış böyle ayda 580TL kazanırsın sistemininde tahmini 180W tüketiceğini düşünsek 100TL elektrik gelir yani tahmini ayda 480-500 arası kazanırsın. Genişletmek için tıkla... 40 mh/s ile ayda $151.1 kazanıyorum. Dijital madencilik konu başlıklarına giresim kaçıyor yemin ediyorum, her yerdeler. Bu sana değildi Fahri.
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #16 faux dedi: 40 mh/s ile ayda $151.1 kazıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne? Pardon yanlış hesaplamışım bu site yanlış. faux dedi: 40 mh/s ile ayda $151.1 kazanıyorum. Dijital madencilik konu başlıklarına giresim kaçıyor yemin ediyorum, her yerdeler. Bu sana değildi fahri. Genişletmek için tıkla... Haklısın bende bir siteden hesaplamıştım site yanlışmış özür dilerim.
faux dedi: 40 mh/s ile ayda $151.1 kazıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne? Pardon yanlış hesaplamışım bu site yanlış. faux dedi: 40 mh/s ile ayda $151.1 kazanıyorum. Dijital madencilik konu başlıklarına giresim kaçıyor yemin ediyorum, her yerdeler. Bu sana değildi fahri. Genişletmek için tıkla... Haklısın bende bir siteden hesaplamıştım site yanlışmış özür dilerim.
Abdurrahman Kayaş Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 200 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #17 Yagmo dedi: Ne? Pardon yanlış hesaplamışım bu site yanlış. Haklısın bende bir siteden hesaplamıştım site yanlışmış özür dilerim. Genişletmek için tıkla... az önce denemek için başladım ama 37 mh/s üzerine çıkamıyor 10 dakikadır.
Yagmo dedi: Ne? Pardon yanlış hesaplamışım bu site yanlış. Haklısın bende bir siteden hesaplamıştım site yanlışmış özür dilerim. Genişletmek için tıkla... az önce denemek için başladım ama 37 mh/s üzerine çıkamıyor 10 dakikadır.
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #18 Abdurrahman Kayaş dedi: Az önce denemek için başladım ama 37 mh/s üzerine çıkamıyor 10 dakikadır. Eki Görüntüle 867717 Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi attığım değer ocli değer.
Abdurrahman Kayaş dedi: Az önce denemek için başladım ama 37 mh/s üzerine çıkamıyor 10 dakikadır. Eki Görüntüle 867717 Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi attığım değer ocli değer.
Abdurrahman Kayaş Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 200 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #19 Abdurrahman Kayaş dedi: az önce denemek için başladım ama 37 mh/s üzerine çıkamıyor 10 dakikadır. Eki Görüntüle 867717 Genişletmek için tıkla... Yagmo dedi: Dediğim gibi attığım değer ocli değer. Genişletmek için tıkla... o.c yaparsam watt daha fazla artmazmı yani genelde U.V yapıyolar mining için peki U.V neden ?
Abdurrahman Kayaş dedi: az önce denemek için başladım ama 37 mh/s üzerine çıkamıyor 10 dakikadır. Eki Görüntüle 867717 Genişletmek için tıkla... Yagmo dedi: Dediğim gibi attığım değer ocli değer. Genişletmek için tıkla... o.c yaparsam watt daha fazla artmazmı yani genelde U.V yapıyolar mining için peki U.V neden ?
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #20 Abdurrahman Kayaş dedi: o.c yaparsam Watt daha fazla artmazmı yani genelde u. V yapıyorlar mining için peki u. V neden? Genişletmek için tıkla... İşte onu tam bilmiyorum voltaj düşsemi daha kar edersin yoksa mh arttırmakmı kar yaptırır.
Abdurrahman Kayaş dedi: o.c yaparsam Watt daha fazla artmazmı yani genelde u. V yapıyorlar mining için peki u. V neden? Genişletmek için tıkla... İşte onu tam bilmiyorum voltaj düşsemi daha kar edersin yoksa mh arttırmakmı kar yaptırır.