Marjin trade yaptım bu zamana kadar mining hakkında hiçbir bilgim biraz nasıl yapıldığını araştırmam lazım sonrasında belki rig kurabilirim.
Şu an rig mantıklı değil fiyatlar çok kötü.
Marjin trade yaptım bu zamana kadar mining hakkında hiçbir bilgim biraz nasıl yapıldığını araştırmam lazım sonrasında belki rig kurabilirim.
tek kart ile dahamı mantıklı ?Şu an rig mantıklı değil fiyatlar çok kötü.
Tek kart ile daha mı mantıklı?![]()
Tamam.Rig mantıklı kurulur fakat şu an mantıklı değil Ekran Kartı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
41mh/s'ye 110W almış böyle ayda 580TL kazanırsın sistemininde tahmini 180W tüketiceğini düşünsek 100TL elektrik gelir yani tahmini ayda 480-500 arası kazanırsın.
40 mh/s ile ayda $151.1 kazıyorum.
40 mh/s ile ayda $151.1 kazanıyorum.
Dijital madencilik konu başlıklarına giresim kaçıyor yemin ediyorum, her yerdeler. Bu sana değildi fahri.
az önce denemek için başladım ama 37 mh/s üzerine çıkamıyor 10 dakikadır.Ne? Pardon yanlış hesaplamışım bu site yanlış.
Haklısın bende bir siteden hesaplamıştım site yanlışmış özür dilerim.
Az önce denemek için başladım ama 37 mh/s üzerine çıkamıyor 10 dakikadır.
Eki Görüntüle 867717
az önce denemek için başladım ama 37 mh/s üzerine çıkamıyor 10 dakikadır.
Eki Görüntüle 867717
o.c yaparsam watt daha fazla artmazmı yani genelde U.V yapıyolar mining için peki U.V neden ?Dediğim gibi attığım değer ocli değer.
o.c yaparsam Watt daha fazla artmazmı yani genelde u. V yapıyorlar mining için peki u. V neden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.