Çözüldü Tek SIM kartı ile iki iPhone'a arama alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mme

Hectopat
Aynı iCloud hesabı giriş yapılmış iki iPhone'da birine SIM kartı taksam internet paylaşsam diğer iPhone ye arama gelir mi? Yoksa ikisinin de aynı Wi-Fi ağına mı bağlı olması gerek? Bu benim kafamı çok karıştırdı çünkü bir adet yurt içi bir adet de yurt dışı iPhone alıp süresi dolduğunda yurt içi cihaza SIM kartını takıp internet paylaşıp Yurt dışı iPhone da arama alırım diye düşünmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kendiniz denediniz mi ? Başarılı oldu ise ben de sizin gibi yapmayı düşünüyorum.

Aynı iCloud hesabı giriş yapılmış iki iPhone'da birine SIM kartı taksam internet paylaşsam diğer iPhone ye arama gelir mi? Yoksa ikisinin de aynı Wi-Fi ağına mı bağlı olması gerek? Bu benim kafamı çok karıştırdı çünkü bir adet yurt içi bir adet de yurt dışı iPhone alıp süresi dolduğunda yurt içi cihaza SIM kartını takıp internet paylaşıp Yurt dışı iPhone da arama alırım diye düşünmüştüm.
İşe yaradı mı acaba ?

@mme kendiniz denediniz mi bunu acaba?

Hocam bu söylediğinizi denediniz mi?

İlla Wi-Fi ağı şart değil. İnternetinizi paylaşarak da yapabilirsiniz.

@KİNGSEMİH hocam hotspot ike çözdünüz mü işi?

Son düzenleme:
Hocam kendiniz denediniz mi ? Başarılı oldu ise ben de sizin gibi yapmayı düşünüyorum.

İşe yaradı mı acaba ?

@mme kendiniz denediniz mi bunu acaba?

Hocam bu söylediğinizi denediniz mi?

@KİNGSEMİH hocam hotspot ike çözdünüz mü işi?
Ben öneri verdim kendim şu anda öyle bir yöntem kullanmıyorum hocam.

Merhaba, benim de ihtiyacım oldu. Bu sorduğunuza çözüm bulabildiniz mi? Evetse paylaşır mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı