Ziya Selçuk’un açıklamasına göre karneler, yapılan tek sınavlar ile verilecek. Bir sorun var ki ben matematikten 04 aldım. Okul ortalaması 80 ama umarım sınıfta kalmam, 12. sınıfım.
Bu olay kesin değil arkadaşlar. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sadece ihtimaller arasında olduğunu belirtti. Ama yine de karne vermeyi ve en az 1 yüzyüze sınav yapmak istediklerini söyledi. Kesin açıklama ise bir sonraki hafta olacak Kabine Toplantısı ile belli olacakmış.
Bu olay kesin değil arkadaşlar. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sadece ihtimaller arasında olduğunu belirtti. Ama yine de karne vermeyi ve en az 1 yüzyüze sınav yapmak istediklerini söyledi. Kesin açıklama ise bir sonraki hafta olacak Kabine Toplantısı ile belli olacakmış.
%95 açılmaz nedeni ise 2000 hasta sayısından sonra okullar kapandı tekrar, hatırlarsanız. Hadi 2000 hasta sayısı olduğu zaman vakayı da 15000 kabul edersek, şu an aynı durumun 2 katına sahibiz ve şu durumda okulları açma gibi bir lüksleri yok bence. Giden notlarımız olsun, şu illet bir an önce gitsin dünyadan, ben sınıfta kalmaya razıyım.