Benjamin the Ferel
Hectopat
- Makaleler
- 1
Evet her iki slota da 8 GB'lık RAM'ler yerleştirin.Ozaman 8'i de alayım.Şuan ama tek slot 8 takayım değil mi ? Yanına 2 GB'ı eklemiyim.
İşte onu merak ediyorum.
Evet her iki slota da 8 GB'lık RAM'ler yerleştirin.Ozaman 8'i de alayım.Şuan ama tek slot 8 takayım değil mi ? Yanına 2 GB'ı eklemiyim.
İşte onu merak ediyorum.
Bütçe var şu anlık 8 aldım yetmezse bir 8 daha alırım.
Sistem ekran kartılı. Şimdi tek slot 8 taksam daha mı iyi? Anlayamadım tam.
Hocam yine de kullanılabilir bence. Sisteminiz pek güncel değil ama maksimum verimi almak istiyorsunuz. Yapmayın değmez diyenlere itibar etmeyin çünkü yüzde 25 daha fazla RAM kullanıyor olacaksınız düz mantık. Sadece dediğim gibi değerleri kötü olanın değerlerini kullanmanız gerekiyor sorun yaşamamak için.
Zaten Valorant, GTA 5 Online oynuyorum. GTA'da FPS düşmesi yiyordum o yüzden aldım. Şimdi bir 8 daha alayım. 8 + 8 olsun. Peki şimdi tek slot 8 taktığımda FPS droplar düzelir mi?
Profilimde yazan sistem halen.Hocam tam sisteminiz nedir?
Ozaman 8'i de alayım.Şuan ama tek slot 8 takayım değil mi ? Yanına 2 GB'ı eklemiyim.
İşte onu merak ediyorum.
Hocam mobilde göremiyorum sanırsam şuraya yazsanız.Profilimde yazan sistem halen.
Evet hocam bende o yüzden söyledim değerleri düşürmeniz gerekebilir diye.RAM ler spesifik aynı boyut ve hıza sahip farklı markalar birlikte çalışmayabiliyor.
GTX 750 Ti Twinfrozr 2GB - i5 4670 - 4GB RAM - 500W VX Plus PSU - 490 GB SSDHocam mobilde göremiyorum sanırsam şuraya yazsanız.. Daha fazla kısmına da yazabiliyorsunuz ama konu açarken referans veremezsiniz haberiniz olsun.
Evet hocam bende o yüzden söyledim değerleri düşürmeniz gerekebilir diye.
GTX 750 Ti twinfrozr 2 GB - i5 4670 - 4 GB RAM - 500W VX Plus PSU - 490 GB SSD
GTX 750 Ti Twinfrozr 2 GB - i5 4670 - 4 GB RAM - 500W VX Plus PSU - 490 GB SSD
RAM'i şimdi 8 yapacağım işte.
10 GB yapsan o makine için yeterli olur. Önemli olan çift kanal kullanman. Aşırı büyük oyunlara girmeyeceğin için performanslı oynarsın.Arkadaşlar bilgisayarımda 2+2 4 GB 1333MHz RAM bulunmakta. Anakartım 1600MHz destekliyor. 8 GB 1600MHz RAM aldım. Şimdi tek slot 8 GB 1600MHz RAM mi yapmak mantıklı yoksa 8 GB 1600MHz + 2 1333MHz yapıp 10 GB RAM yapmak mı mantıklı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.