- Makaleler
- 49
Instagram ve YouTube'daki kısa videolara baksam bile 1 saatlik videoyu tek seferde izlemek irade eksikliği sayılır mı?
Günümüzün ortalamasına göre gayet yüksek 1 saat odak süresi ama geçmişe göre zayıf. Tabi içeriğe ve ilgiyede bağlı bu süreler.Instagram ve YouTube'daki kısa videolara baksam bile 1 saatlik videoyu tek seferde izlemek irade eksikliği sayılır mı?
Instagram ve YouTube'daki kısa videolara baksam bile 1 saatlik videoyu tek seferde izlemek irade eksikliği sayılır mı?
İntegral nedir onu bile bilmiyorum. Açık öğretim lisesi mezunuyum. AYT görmedim. TYT biraz var ama temel seviye. O yüzden integrale bir şey diyemiyorum.Evet sonuç olarak sürekli konusu değişen videolara göz atıyorsunuz ve odak süreniz maksimum 1 dk oluyor, git 40-45 dakikalık integral videosu aç izleyebilcen mi tek oturuşta.
YouTube'da 3 dakikalık Shorts'lar varken 20 sn sonra sıkılıyorum odaklanma sürem doldu diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.