Günümüzün yozlaşmış müslümnalık anlayışı ve siyasi emeller ile kendilerine göre yontulmuş bir inancın getirdiği saçma sapan sapkınlıkları pek tabı evladıma aşılamayacağım.
Ona, doğru ALLAH inancını ve iyiyi kötüyü ayırt edebilmesini, islamın öngördüğü doğruluk, eşitlik, adalet, hak, hukuk vs gibi kavramları göstereceğim. Doğru olanda budur.
Karşıt görüşlü veya inançsız gibi görünen arkadaşlarında aslında düşündükleri benim düşüncemle örtüştüğüne inanıyorum. Bu nedenle birbirinizi kurmaya gerek yok. İnanmak ya da inanmamayı anlayamayıp çarpıtmak hata getirir.
Belki Müslümanlıkta dinin getirdiği ibadet ve ilimler haricinde, sosyal kuralları bizlerden çok gavur diye tabir ettiğimiz kesim en doğru şekilde yapıyorlar. Helal olsun.
En azından ALLAH akıl fikir vermiş şu an neyin yanlış olduğunu soğan beyinlilere göre ayırt edebiliyorum.