Tek USB ile hem BIOS güncelleme hem de Windows kurulumu

eize

Centipat
Katılım
19 Mart 2020
Mesajlar
78
Merhabalar. Bugün Vatan'dan i5 9400F GTX1650 Super'li sistem satın aldım. Sistemin anakartı H310-A PRO ve bloglarda okuduklarıma göre bilgisayarı kullanmam için anakartın BIOS güncellemesini yapmam gerekiyor. Sistemde işletim sistemi olmadığı içinde flash bellek ile Windows kurulumu yapmam gerek. Tek flash bellek ile hem BIOS güncellemesi hem de işletim sistemi kurabilir miyim? İyi akşamlar iyi günler.
Not: Önerilerinizi bekliyorum.
 
Vatan sanırsam BIOS'ları güncelleyip gönderiyordu.

Vatan'ın antalya/kepez şubesini arayıp sordum, BIOS güncellemesi yapmadıklarını onunla teknik servisin ilgilendiğini söyledier.
Eğer anakarttaki BIOS eskiyse ve 9400F'i desteklemiyorsa BIOS'u da güncelleyemezsin. BIOS'u güncelleyebilmen için desteklenen bir işlemcinin takılı olması gerek.

Ne yapmam gerekiyor bir önerin var mı?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı