Fotoğrafla nasıl anlatabilirim bisikletten çok anlamam nereyi çekip atayım?
Arka tekerlek mi ön tekerlek mi ? Bisikletin lastiğini kaldırıp elle hızlıca çevir sağa sola oynuyor mu?
Deneyip yazıyorum.Arka tekerlek mi ön tekerlek mi ? Bisikletin lastiğini kaldırıp elle hızlıca çevir sağa sola oynuyor mu?
Tamam hemen yolluyorum.Sesi duyabileceğimiz şekilde video çekip yükleyebilirsen iyi olur.
Sen en iyisi video çekip at.Deneyip yazıyorum.
Tamam hemen yolluyorum.
Arka tekerlek mi ön tekerlek mi? Bisikletin lastiğini kaldırıp elle hızlıca çevir sağa sola oynuyor mu?
Muhtemelenm tekerlek gevşemiş ve üzerindeki baskı azalınca, hafiflikten dolayı sağa sola yalpa yaparak frenlere veya disk kısmına sürtüyordur. Ustalıktan anlarsanız kendiniz tüm vidaları elden geçirim iyice sıkın derim. Yine düzelmez ise bir bisikletçiye götürmenizde fayda var.
Sorunumu çözdüm ilgine teşekkür ederim sebebi ön fren papucu sıkışmış yani takılı kalmış freni çıkartınca sustu. Freni baştan başka şekilde taktık sustu.Katılıyorum sana. Zaten ayakta sürerken çıkıyormuş ses. Yani ağırlık sebebiyle bir de jant yamuksa sürter.
Sorunumu çözdüm ilgine teşekkür ederim sebebi ön fren papucu sıkışmış yani takılı kalmış freni çıkartınca sustu. Freni baştan başka şekilde taktık sustu janttan geldi diye çok korktum çünkü jantı özel yaptırmıştım yamuldu diyince baya korktum ama allahtan frendennmiş.Muhtemelenm tekerlek gevşemiş ve üzerindeki baskı azalınca, hafiflikten dolayı sağa sola yalpa yaparak frenlere veya disk kısmına sürtüyordur. Ustalıktan anlarsanız kendiniz tüm vidaları elden geçirim iyice sıkın derim. Yine düzelmez ise bir bisikletçiye götürmenizde fayda var.
Sorunumu çözdüm ilgine teşekkür ederim sebebi ön fren papucu sıkışmış yani takılı kalmış freni çıkartınca sustu. Freni baştan başka şekilde taktık sustu.Sadece tekeleri dikkate alarak cevap verecek olursam şu önerilerde bulunabilirim. Jant akort ayarına bak, fren pabuçlarına bak sürtüyor mu ve teker göbeklerini incele.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.