Teknik Meslek Lisesinden Anadolu Lisesine Geçiş

Lana Del Rey

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir, Bayraklı
Daha fazla  
Meslek
Oto Yedek Parça
Arkadaşlar merhaba.

Malumunuz okullar açıldı, ben özel bir teknik meslek lisesinde okuyorum.

Aslında ilgi alanım elektrik-elektronik, fakat okulda bu bölüm kapatıldı o yüzden beni makine bölümüne atmışlar.

Benim makine bölümünde işim yok, benim işim elektronik.

Fakat anladığım kadarı ile bu sene anadolu lisesine geçişim mümkün değilmiş.

Ben şöyle bir şey duydum acaba olabilir mi birde size sormak istiyorum :

Şimdi bizim özel fen lisesinde bir tanıdığımız var kendisi müdür. Şimdi biz onla konuşsak benim naklimi oraya alsalar, daha sonra kontenjan açığında beni devlet anadolu lisesine nakil edebilirler mi ?

Yanıtlarsanız çok sevinirim, geleceğim için hayati bir karar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende özel bir meslek lisesinde okuyorum. Ama nakil istedik ailemle hiç bir sorun yaşamadım. Kontenjan ve puanın yeterli ise sorun olmuyor. 10.Sınıfım ben bu arada.

Bende özel bir meslek lisesinde okuyorum. Ama nakil istedik ailemle hiç bir sorun yaşamadım. Kontenjan ve puanın yeterli ise sorun olmuyor. 10.Sınıfım ben bu arada.

Benim mesleki ve teknik anadolu , eminmisiniz ? Çünkü bildiğim kadarı ile bölüm seçildikten sonra geçiş şansı tanımıyorlar.

Sanırım yanlış biliyorsun Erkan Teknik Meslek Anadolu Lisesi'nde okuyorum. Dün dilekçe verdim. Bekliyorum. İmam Hatip Liselerinden geçiş olmuyor diye biliyorum. Bu arada bölümler açıklandı benimde. Kısaca nakil isteyebilirsin.

Sanırım yanlış biliyorsun Erkan Teknik Meslek Anadolu Lisesi'nde okuyorum. Dün dilekçe verdim. Bekliyorum. İmam Hatip Liselerinden geçiş olmuyor diye biliyorum. Bu arada bölümler açıklandı benimde. Kısaca nakil isteyebilirsin.

Peki teşekkürler yarın gidip bi görüşeceğim.

Ben nakil istemiştim. 20 puan yüksek bir okula fakat e-okul taban puanı kabul etmediğinden dolayı yollanamamış. Böyle bir şey olabilir mi? İnanamadım cidden. Önceki sene benim gibi bir kaç kişinin gittiğini görmüştüm. Çok şaşırdım. Gerçekten varmı böyle bir şey yahu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı