Teknik servis süresi başlangıç tarihi nasıl işler?

versa

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Gamegaraj'dan aldığım laptopta ısınma ve watt sorunu olduğu için teknik servise verdim. Servise verdiğim gün 20 iş günü kapsamında sayılıyor mu? 27.07 tarihinde servise vermiştim. İnternetten iş günü hesaplattığımda bazı sitelerde 18 ağustos bazı sitelerde 19 ağustos diyor. Kesinliği nedir bu durumun? Şimdiden teşekkürler.

Mevzuatta bunun ile ilgili direk bir cevap bulamadım ama internette, servis kaydı açtığınız andan itibaren başlar servisin ürünü kargoya teslim ettiği tarihte biter şeklinde geçiyor.

Kesin bir bilgi yok.

Teşekkürler cevaplar için.

Bu gün gamegaraj iletişime geçti. Temizliği yapılmış kontrolleri devam ediyor diye. 20 iş günü bugüb itibariyle doldu aslında. İade/ değişim haklarım var mı yoksa bugün haber verdikleri için hakkım yok mu bilginiz var mı acaba ? @tempZ @lastbjorNN

Bu gün gamegaraj iletişime geçti. Temizliği yapılmış kontrolleri devam ediyor diye. 20 iş günü bugüb itibariyle doldu aslında. İade/ değişim haklarım var mı yoksa bugün haber verdikleri için hakkım yok mu bilginiz var mı acaba ? Sorunu çözdüklerini sanmıyorum çünkü testler devam ediyorlar diye ss paylaştılar. Ekran kartı DB yi kullanamıyor. Düşük watta kalıyor kendi yaptıkları benchmarklarda bile. @tempZ @lastbjorNN

Son düzenleme:

Bu gün gamegaraj iletişime geçti. Temizliği yapılmış kontrolleri devam ediyor diye. 20 iş günü bugüb itibariyle doldu aslında. İade/ değişim haklarım var mı yoksa bugün haber verdikleri için hakkım yok mu bilginiz var mı acaba ? @tempZ @lastbjorNN
Ürün hazır hâle gelip kargoya verilene kadar süre devam eder.

Hazır olduğunu bildirdiklerinde süre biter hocam. Aynı mantık ürünü teslim edeceğinizi bildirdiğinizde de başlamıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı