Teknik servis süresi dolduktan sonra nasıl bir yol izlenmeli?

Mağazada kayıt olur ne zaman verdiğinize dair, elinizde belge yok mu onda tarih yazar ne zaman servise verildiğini bundan yola çıkarak arayın servisi anlatın.
Var hocam o gün verdiler,
Satıcıya azami tamir süresinin dolmuş olması nedeniyle tamiri kabul etmediğini ve Garanti Belgesi Yönetmeliği'nce sahip olduğun muadili ile değişim hakkını kullanmak istediğini, bu hakkının reddedilemeyeceğinin hatırlatmasını yaparak iletebilirsin.

Mağazanın ne zaman yetkili servise vermiş olduğu bu arada önemli değil. Mağazaya sen teslim ettiğin anda 20 azami iş günü süresi başlar (cumartesi dahil). Mağazanın servise ne zaman ilettiği gibi keyfi bir işlem sürecini etkilemez.
O 20 iş günü servise ulaştıktan sonra işlemeye başlar.
Bunu kanıtlamak için aldığı mağazaya teslim ettiğine dair bir Form'a ihityacımız var.
Ürün servise ulaştıktan 20 iş günü sonramı süresi bitiyor, benim mağazaya teslim ettiğim tarihten itibaren 20 iş gün sonra mı

Ürün servise ulaştıktan 20 iş günü sonramı süresi bitiyor, benim mağazaya teslim ettiğim tarihten itibaren 20 iş gün sonra mı?

Ben servise teslim edildikten sonra 20 gün diye biliyorum @trustright daha iyi biliyor olabilir.

Ürün servise ulaştıktan 20 iş günü sonramı süresi bitiyor, benim mağazaya teslim ettiğim tarihten itibaren 20 iş gün sonra mı
1766489281497.png

Mağazaya arıza nedeniyle teslim etmen buna dair bildirim olarak kabul edilir.

Ürün servise ulaştıktan 20 iş günü sonramı süresi bitiyor, benim mağazaya teslim ettiğim tarihten itibaren 20 iş gün sonra mı?

Mağazanın sorumluluğu da var, aslında burada mağazadan şikayetçi olmak isterseniz haklısınız ancak servise yeni ulaştığı için servisin bir haksızlığı yok.

Eki Görüntüle 2627191
Mağazaya arıza nedeniyle teslim etmen buna dair bildirim olarak kabul edilir.
Mağazanın sorumluluğu da var, aslında burada mağazadan şikayetçi olmak isterseniz haklısınız ancak servise yeni ulaştığı için servisin bir haksızlığı yok.
Ben servise teslim edildikten sonra 20 gün diye biliyorum @trustright daha iyi biliyor olabilir.
Peki ben mağazaya bugün mü gideyim yoksa yarın mı bugün tam 20. iş günü oluyor.

Eki Görüntüle 2627192
Hocam ürünü teslim ettiğimde, bana verilen kağıtta bu yazıyor da.
Bu yazıyı kendilerini haklı çıkarmak için yazmışlar ve senin (ve muhtmelen tüm müşterilerinin) yerine haklarını kullanmaya ve kısıtlamaya çalışıyorlar. Hakların kısıtlanamayacağı için bir geçerliliği yok ancak buna karşı kendini savunman gerekecektir.

Bu kağıttaki bilgileri senin yazmadığın ve onay vermediğini bir uyuşmazlık olursa THH şikayetine ekleyebilirsin. Ayrıca Tüketici Hakların ve Garanti şartlarının hiçbir belge ile kısıtlanamayacağını da ekleyebilirsin.

Bu yazıyı kendilerini haklı çıkarmak için yazmışlar ve senin (ve muhtmelen tüm müşterilerinin) yerine haklarını kullanmaya çalışıyorlar. Hakların kısıtlanamayacağı için bir geçerliliği yok.

Bu kağıttaki bilgileri senin yazmadığın ve onay vermediğini bir uyuşmazlık olursa THH şikayetine ekleyebilirsin. Ayrıca Tüketici Hakların ve Garanti şartlarının hiçbir belge ile kısıtlanamayacağını da ekleyebilirsin.
Peki hocam mağazaya bugün mü gitmeliyim yarın mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı