Teknobiyotik A1 AMD R3 2200G alınır mı?

Croqs

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Genel olarak oyun oynamak için. LoL, CS:GO, Valorant ve çok büyük olmayan oyunları iyi FPS'de oynamak istiyorum. 2. el bende düşünüyorum ama ailemin pek izin vereceğini sanmıyorum.

Ailenin de tanıdığı güvendiği, bilgisayarlardan anlayan bir yakınınız var ise onun vasıtasıyla ikna etmeye çalış. Düşün 1050 Ti ile oynayamayacağın yok. RDR 2'de 1080p Low ayarlarda 40-50FPS, Forza Horizon 5'de 1080p medium ayarlarda 50-60FPS alacaksın böyle sistem almak varken niye çöp bir APU alasın ki? Fiyatlar deli gibi yükseliyor, o yüzden en kısa sürede aldırmaya çalış, aldıramazsan yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Ailenin de tanıdığı güvendiği, bilgisayarlardan anlayan bir yakınınız var ise onun vasıtasıyla ikna etmeye çalış. Düşün 1050 Ti ile oynayamayacağın yok. RDR2'de 1080p Low ayarlarda 40-50FPS Forza Horizon'da 1080p medium ayarlarda 50-60FPS alacaksın böyle sistem almak varken niye çöp bir APU alasın ki? Fiyatlar deli gibi yükseliyor, o yüzden en kısa sürede aldırmaya çalış, aldıramazsan yapacak bir şey yok.

İkna eder miyim bilmiyorum. Sağlam bir 2. el sistem varsa atabilir misiniz?

Hocam bulurum da saatlerimi alır bir sürü ilan var şu an müsait değilim. Siz yeni bir konu açın oturduğunuz ili ve ilçeyi söyleyin arkadaşlar ona göre yardımcı olurlar size.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı