Teknobiyotik A2.5 alınır mı?

Sizin sisteminizi ya da alternetif bir sistem toplar mısınız bana rica etsem Max 3500 olabilir.
RAM'leri 16 GB 2666MHz olarak seçerseniz vergilerle birlikte toplam bilgisayarınız 3560 liraya denk geliyor eğer 8 GB versiyonunu alırsanız 3380 liraya denk geliyor.

RAM'leri 16 GB 2666MHz olarak seçerseniz vergilerle birlikte toplam bilgisayarınız 3560 liraya denk geliyor eğer 8 GB versiyonunu alırsanız 3380 liraya denk geliyor.

Ekran kartını Çin'den alamam var mı Türkiye'de satan?

Ekran kartını Çin'den alamam var mı Türkiye'de satan?

İkinci elde bu kartı bulabilirsiniz başka çare yok aslında Aliexpress üzerinden verdiğim linktekinden pişman olmazsınız aynı satıcıdan birkaç farklı GPU aldım sorunsuz kullanıyorum ancak sorun olacaksa Türkiye'den ürün önerisi verebilirim RX 560 vb.

İkinci elde bu kartı bulabilirsiniz başka çare yok aslında Aliexpress üzerinden verdiğim linktekinden pişman olmazsınız aynı satıcıdan birkaç farklı GPU aldım sorunsuz kullanıyorum ancak sorun olacaksa Türkiye'den ürün önerisi verebilirim RX 560 vb.

Sizce - bu nasıl bunun 10100F olanıda var.

Sizce - bu nasıl bunun 10100F olanıda var.
Ne nasıl hocam ?
@Kuzeyyyyyys
Eğer yukarıdaki AliExpress ürünlerini alamayacaksanız bu ürünlerle değiştirebilirsiniz ancak o iki ürünü şiddetle öneririm.

Ne nasıl hocam?
@Kuzeyyyyyys
Eğer yukarıdaki Aliexpress ürünlerini alamayacaksanız bu ürünlerle değiştirebilirsiniz ancak o iki ürünü şiddetle öneririm.

Teknobiyotik A3 - Intel i3 10100F 3.6GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik link gelmemiş bu.

Hayır alınmaz. Kasa kötü, SSD yok.
Evet, orası doğru. Bütçeye sığabiliyorsa o tercih edilmeli.

3453 TL. Bütçeyi aşarsan bu daha iyi. Ya da uzay montaj kullanabilirsin.
Bu sistemi alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı