Teknobiyotik A2 alınır mı?

bad4lee

Hectopat
Arkadaşlar CS:GO ağırlıklı şekilde PUBG vs oynuyorum. İdare eder mi beni? ( CS:GO 4:3 ve Low ayarlarda oynuyorum.)

.

Arkadaşlar CS:GO ağırlıklı şekilde PUBG vs oynuyorum. İdare eder mi beni? ( CS:GO 4:3 ve Low ayarlarda oynuyorum.)

.
Ryzen 3 2200G sistem alabilirsin. Vega 8 gpu ile gt 1030 arasında pek bir güç farkı yok. Paran olduğu zaman da rx 570 takar her oyunu oynarsın.

Hocam böyle bir sistem daha ileriye dönük değil mi?
3000G Vega 3 gpu kullanıyor R3 2200G Vega 8. R3 2200G sistem daha iyi olacaktır.

Ryzen3 2200g almak yerine bu sistemi de alabilirsin çok daha güçlü.

AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik kasayı 500w olan modele yükselt. İlerde rx 570 takarsın. Bütçen azcık daha artarsa B450 anakarta yükselt. B450 ileriye dönüklük açısından hayati önem taşıyor.

Son düzenleme:
Hocam böyle bir sistem daha ileriye dönük değil mi?

Hocam işlemci oyun oynamak için pek elverişli bir işlemci değil diye pek çok yerde okudum ve izledim ön yargılıyım açıkcası 'Athlon'a karşı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı