Teknobiyotik A2 Versiyon 2021 sistem nasıldır?

• Konuyu başlatan zwon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 569
PSU ile sıkıntı yaşayacaksın diye bir kaide yok fakat kaliteli bir PSU değil. M.2 desteği olması VRM soğutmasının olduğu anlamına gelmiyor, işlemci beslemesi ne durumda biliyor musun?

Bir kere ben arkadaşa 200 TL fazladan verip bu sistemi vermesini önerdim

Anakartın 4 pinli olduğunu bende görebiliyorum :D

Bir kere ben arkadaşa 200 TL fazladan verip bu sistemi vermesini önerdim.

Anakartın 4 pinli olduğunu bende görebiliyorum :D

E önerdiğin sistem de iyi değilki. Onun yerine 3400G + B450 S2H ile sistem toplamak çok daha iyi.

Düşük bütçede B450 S2H en iyi B450 tercihi. O anakartın işlemci güç beslemesini veya MOSFET kalitesini, VRM soğutması ne durumda bilmiyorum.

RX560 artık eskidi, alınmamalı. Onun yerine 3400G veya 4650G ile sistem toplanıp, uygun bir yerden de GTX970 gibi 2. el ekran kartı alınırsa RX580 tadında sistem yapılmış olur.

E önerdiğin sistem de iyi değilki. Onun yerine 3400G + B450 S2H ile sistem toplamak çok daha iyi.

Düşük bütçede B450 S2H en iyi B450 tercihi. O anakartın işlemci güç beslemesini veya MOSFET kalitesini, VRM soğutması ne durumda bilmiyorum.

RX560 artık eskidi, alınmamalı. Onun yerine 3400G veya 4650G ile sistem toplanıp, uygun bir yerden de GTX970 gibi 2. el ekran kartı alınırsa RX580 tadında sistem yapılmış olur.

Kötü veya iyi olması PC'yi kullanacak kişiye bağlı bir şey hangi oyunlar oynayacak ne yapacak ona göre

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı