Teknobiyotik bayram özel sistemi alınır mı? Ek olarak bu sistemde donanım yükseltme seçeneklerinde az bir miktar para verip (200₺-300 ₺) daha iyi konuma sokacak parçalar var mı inceler misiniz? Teşekkürler.
Teknobiyotik bayram özel sistemi alınır mı? Ek olarak bu sistemde donanım yükseltme seçeneklerinde az bir miktar para verip (200₺-300 ₺) daha iyi konuma sokacak parçalar var mı inceler misiniz? Teşekkürler.
Bundan aylar aylar önceydi 😅 ürünün teknik servisinin Akortek olduğunu bilmeyerek bir Power Supply aldım almaz olsaydım :) ürün kısa bir süre sonra bomba gibi patladı ama sorun burada değil bu olabilir, asıl sorun ürünün teknik servise gitmesiyle başladı adamlara ürünü göndermek için yaklaşık 3...
Bundan aylar aylar önceydi ürünün teknik servisinin Akortek olduğunu bilmeyerek bir Power Supply aldım almaz olsaydım ürün kısa bir süre sonra bomba gibi patladı
Bundan aylar aylar önceydi 😅 ürünün teknik servisinin Akortek olduğunu bilmeyerek bir Power Supply aldım almaz olsaydım :) ürün kısa bir süre sonra bomba gibi patladı ama sorun burada değil bu olabilir, asıl sorun ürünün teknik servise gitmesiyle başladı adamlara ürünü göndermek için yaklaşık 3...
Doğru, patlayabilir ama patlama olasığı çok çok çok düşüktür. Bugüne kadar FSP gibi markaların PSU'larının patladığına dair hiçbir konu görmedim. Ben olsam bu PSU'ya emanet etmezdim sistemi.
VX serisi insanların normalden daha fazla sorun yaşadığı serilerden biri.
Ama PSU'nun patlamasının nedeni priz bile olabilir.
High Power veya Aerocool markasının daha kaliteli bir PSU'su ile değiştirebilirsin.