Teknobiyotik bayram özel sistemi alınır mı?

Hegemony

Hectopat
Teknobiyotik bayram özel sistemi alınır mı? Ek olarak bu sistemde donanım yükseltme seçeneklerinde az bir miktar para verip (200₺-300 ₺) daha iyi konuma sokacak parçalar var mı inceler misiniz? Teşekkürler.

Teknobiyotik bayram özel sistemi alınır mı? Ek olarak bu sistemde donanım yükseltme seçeneklerinde az bir miktar para verip (200₺-300 ₺) daha iyi konuma sokacak parçalar var mı inceler misiniz? Teşekkürler.

Sistem iyi ama 200-300 TL ile Ryzen 5 3600 yapmanı tavsiye ederim.

80+ yazmıyor ama PSU kaliteli.
Bu mudur iyi olan?
Bundan aylar aylar önceydi 😅 ürünün teknik servisinin Akortek olduğunu bilmeyerek bir Power Supply aldım almaz olsaydım :) ürün kısa bir süre sonra bomba gibi patladı

Bu mudur iyi olan?

Çoğunluk sorun yaşamıyor.
Aerocool PSU kalitelidir.
Ama güvenmiyorsa High Power ile değiştirebilir.

Bu mudur iyi olan?
Bütün PSU'lar patlayabilir.
Seasonic PSU bile patlayabilir ama bu oran kalitesiz olan ürünlerde daha fazladır.

Bütün PSU'lar patlayabilir.
Seasonic PSU bile patlayabilir ama bu oran kalitesiz olan ürünlerde daha fazladır.
Doğru, patlayabilir ama patlama olasığı çok çok çok düşüktür. Bugüne kadar FSP gibi markaların PSU'larının patladığına dair hiçbir konu görmedim. Ben olsam bu PSU'ya emanet etmezdim sistemi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı