S
Silinen üye 106715
Ziyaretçi
Doğru, ama kendiniz de belirtmişsiniz ilk cümlede.VX serisi insanların normalden daha fazla sorun yaşadığı serilerden biri.
Ama PSU'nun patlamasının nedeni priz bile olabilir.
Doğru, ama kendiniz de belirtmişsiniz ilk cümlede.VX serisi insanların normalden daha fazla sorun yaşadığı serilerden biri.
Ama PSU'nun patlamasının nedeni priz bile olabilir.
Doğru, ama kendiniz de belirtmişsiniz ilk cümlede.
Ben de patlama olarak algılamadım kiSorun yaşamak derken bahsettiğim olay PSU'nun patlaması değildi.
Ben de patlama olarak algılamadım ki![]()
Seçenekler arasından var mı tavsiyen kanka ?Kasa önünün yarısı kapalı. Hava akışı pek sağlam olmayacak gibi duruyor sanki.
O zaman bu ilk olsun.Bugüne kadar FSP gibi markaların PSU'larının patladığına dair hiçbir konu görmedim.
Teşekkür ederimmmmmO zaman bu ilk olsun.
![]()
Gece gece başıma bir iş geldi normal şekilde
Gece gece başıma bir iş geldi normal şekilde pcde oyun oynarken patlama sesi tarzı bir ses geldi sigorta attı şuan pcyi açamıyorum tetiklemiyor anakartta ışıkta yok acaba power supply mı patladı koku vsde yok ama benim odanın pcnin olduğu priz atmış al başına belayı bütün parçalar rahmetli mi oldu ateknoseyir.com
Seçenekler arasından var mı tavsiyen kanka ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.