Akenatos
Decapat
Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl?
Alınabilir, güzel sisteme benziyor. Fiyatı da makul seviyede.Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl?
![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Amd Ryzen 5 3600 6C 3.6GHz 32MB AM4 Kutulu Fanlı İşlemci yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Corsair CMK8GX4M1A2666C16 Vengeance LPX 8GB DDR4 2666 MHz PC Bellek Fiyatları ve Özellikleri 2 tane
![]()
Gigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart - Fiyatı, Yorumları
Gigabyte B450m S2h 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...www.teknobiyotik.com
![]()
Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anakart B450M S2H olabilirdi. SSD kötü. WD Green gibi modeller kullanılması çok daha iyi olurdu. Kasanın pek güzel olduğunu söyleyemem. Yarı mesh bir ön paneli olsa da hava akışı pek iyi değil. Güç kaynağı güzel. Fakat imkanınız varsa sertifikalı bir güç kaynağı alın.
Son olarak 3500X gibi çok güçlü bir işlemci kullanıp 1660 Super ekran kartı koyulmuş. Ben bu sistemde daha güçlü bir ekran kartı kullanılmasını isterdim.
Hocam sorun yok. Ama burada şöyle bir sıkıntı var. Arkadaş dediğimiz değişiklikleri yaparsa sistemin fiyatı çok pahalı olacak. O fiyata toplasak daha ucuza gelir. Bana kalırsa bu sistemi özelleştirerek bile almamız büyük bir hata olur.Anakart S2H olmalı 3600MHz RAM'lar kullanışmış PSU'yu değiştirin High Power 500W yapın bütçeyi arttırabilirseniz SSD'yi de SanDisk ya da Kingston yapabilirsiniz. Bunları değiştirdikten sonra fiyat artacak biliyorum ama üzmez bütçeyi arttırabilirseniz işlemciyi R5 3600 olarak yükseltin derim.
Benim söyleyeceklerimi benden önce yazmışsınız bile kusura bakmayın boş mesaj gibi oldu benim yazdığım,linki inceliyordum sonradan mesaj geldiğini gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.