Teknobiyotik bayram özel sistemi nasıl?

Anakart B450M S2H olabilirdi. SSD kötü. WD Green gibi modeller kullanılması çok daha iyi olurdu. Kasanın pek güzel olduğunu söyleyemem. Yarı mesh bir ön paneli olsa da hava akışı pek iyi değil. Güç kaynağı güzel. Fakat imkanınız varsa sertifikalı bir güç kaynağı alın.

Son olarak 3500X gibi çok güçlü bir işlemci kullanıp 1660 Super ekran kartı koyulmuş. Ben bu sistemde daha güçlü bir ekran kartı kullanılmasını isterdim.

@XandeR12 evet sizi dinliyorum?

Son düzenleme:
İyi ama indirim yok. Ayrı ayrı alsanız daha uygun fiyata bile gelebilir. Aşağıdaki sistem yaklaşık 5400 TL tutuyor bir bakın isterseniz.

Corsair CMK8GX4M1A2666C16 Vengeance LPX 8GB DDR4 2666 MHz PC Bellek Fiyatları ve Özellikleri 2 tane

Son düzenleme:
Anakart S2H olmalı 3600MHz RAM'lar kullanışmış PSU'yu değiştirin High Power 500W yapın bütçeyi arttırabilirseniz SSD'yi de SanDisk ya da Kingston yapabilirsiniz. Bunları değiştirdikten sonra fiyat artacak biliyorum ama üzmez bütçeyi arttırabilirseniz işlemciyi R5 3600 olarak yükseltin derim.
Anakart B450M S2H olabilirdi. SSD kötü. WD Green gibi modeller kullanılması çok daha iyi olurdu. Kasanın pek güzel olduğunu söyleyemem. Yarı mesh bir ön paneli olsa da hava akışı pek iyi değil. Güç kaynağı güzel. Fakat imkanınız varsa sertifikalı bir güç kaynağı alın.

Son olarak 3500X gibi çok güçlü bir işlemci kullanıp 1660 Super ekran kartı koyulmuş. Ben bu sistemde daha güçlü bir ekran kartı kullanılmasını isterdim.

Benim söyleyeceklerimi benden önce yazmışsınız bile kusura bakmayın boş mesaj gibi oldu benim yazdığım,linki inceliyordum sonradan mesaj geldiğini gördüm.

Anakart S2H olmalı 3600MHz RAM'lar kullanışmış PSU'yu değiştirin High Power 500W yapın bütçeyi arttırabilirseniz SSD'yi de SanDisk ya da Kingston yapabilirsiniz. Bunları değiştirdikten sonra fiyat artacak biliyorum ama üzmez bütçeyi arttırabilirseniz işlemciyi R5 3600 olarak yükseltin derim.

Benim söyleyeceklerimi benden önce yazmışsınız bile kusura bakmayın boş mesaj gibi oldu benim yazdığım,linki inceliyordum sonradan mesaj geldiğini gördüm.
Hocam sorun yok. Ama burada şöyle bir sıkıntı var. Arkadaş dediğimiz değişiklikleri yaparsa sistemin fiyatı çok pahalı olacak. O fiyata toplasak daha ucuza gelir. Bana kalırsa bu sistemi özelleştirerek bile almamız büyük bir hata olur.

500 lira daha verip şöyle bir şey yaptım sanırım bu f/p en iyi hali

Dosya Ekleri

• teknobiyotik.PNG
    teknobiyotik.PNG
    19 KB · Görüntüleme: 63
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı