Teknobiyotik Bayram Özel PC alınır mı?

O markalara pek güvenmiyorum açıkçası. Önermem. Yanlış anlamayın ama Teknobiyotik hep bunu yapıyor yani marka seçimi ucuz olsun diye ne varsa seçiyorlar.

Ben bunu kurabildim parçalar kaliteli fakat size kalmış çünkü

Aynen 800 TL daha verip kalitesiz parçalar almak çok mantıklı değil mi?
Kendimiz toplayamaz mıyız daha kalitelisini? Tek başıma sinerjiden toplamaya kalktığımda 6300 TL'yi buluyor. Bu sistem nasıldır?

Kasa kalitesiz bir de tray olan işlemcileri almayın kutusuz ve fansız geliyorlar.
Eğer 5500 TL bütçeniz varsa bu sistem: : https://www.itopya.com/teknoqueen-a...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
(Burada işlemciyi Ryzen 5 3500X ve kasayı MB511 yaparak alabilirsiniz)
Eğer 6000 TL ise: Yine aynı sistemde aynı değiştirmeler üzerinden ayrıca ekran kartını Gigabyte'ın 3 fanlı GTX 1660 Super'ını tercih edebilirsiniz.

Kasa kalitesiz bir de tray olan işlemcileri almayın kutusuz ve fansız geliyorlar.
Eğer 5500 TL bütçeniz varsa bu sistem: : TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 2600X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
Eğer 6000 TL ise: Yine aynı sistemde aynı değiştirmeler üzerinden ayrıca ekran kartını Gigabyte'ın 3 fanlı GTX 1660 Super'ını tercih edebilirsiniz.
Çok bi fark olur mu ? 3 fan ile 2 fan arasında yada bu 2 fan oyunlarda 80 e kadar çıkmaz değil mi ?

Eğer 5500 TL bütçeniz varsa bu sistem: : TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 2600X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
Birde o kasada +80 sertifikası yok. Bi sorun olmaz mı ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı