Teknobiyotik.com güvenilir bir site mi?

bmtelxml

Centipat
Katılım
13 Ocak 2020
Mesajlar
8
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Ben alış-veriş yapmadım ama güvenilirdir bazen sorun çıkarabilir kargoyu falan geç gönderebilir.
 
Ucuza bir sistem almayı düşünüyorum, teknobiyotik.com adlı bir site çıktı karşıma. Güvenilir olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Bu siteden daha önce alış-veriş yapan kullanıcılar tecrübelerini anlatırsa sevinirim.
Almayı düşündüğüm sistem: Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı
Güvenilirdir ama bu fiyata daha iyi bir sistem bulabilirsiniz biraz araştırın derim.
 
Güvenilir ama tavırları falan pek beğenmiyorum açıkçası. Özellikle YouTube kanallarındaki bazı videolar ve tüm videolardaki yorumlar çok sinir bozucu.

Oradan akrabaya kasa aldım ayağı kırık şekilde geldi kasaya çok acil ihtiyaç olduğundan dolayı iade etmediler öyle kullanıyor şuan.
 
Güvenilir, alışveriş yapabilirsiniz.
 
Güvenilir bir site fakat ona buna sataşarak sistem satıyorlar 1 yıldır takip ederim bu siteyi onun dışında unlost yeni sistemlerini 2-3 saat içinde youtube'a yükleyecek onu bekle.
 
Siteleri güvenlidir. Ben hazır sistem ve birçok bileşen satın aldım. YouTube ve bazı sosyal medya hesaplarındaki yönetici tayfa tam bir ergen. Diyaloga fazla girmeden ucuza bişeyler düşürürseniz alın ama ben sırf bu tutumları yüzünden parça tedariklerimi falan Sinerji Bilgisayar'a kaydırdım. Geçen gün YouTube'da çocuğun biri 2000 TL sistem gelecek mi diye soruyor. Sana özel sistem mi yapacaz gibi cevaplar veriliyor. Güncel sistemlerimiz için takipte kalın demek çok mu zor arkadaşım? Neden insanları kırıyorsunuz? Onlara bu konuda mail atacağım zaten. Umurlarında olur mu bilmem. Ama iş bu sisteme gelince de, o PSU'yu sakın satın almayın. Yeter dediklerine sen bakma. Yetmez kardeşim. Birgün oyun oynarken sistem çat diye kapanırsa şaşırma. Fiyattan kırmak için yapılmış hileler işte. O kasa zaten vasat bir kasa. Önü mesh kasa tercih edin. TX PSU zaten ne olduğu belli olmayan bir marka. 400W yazmışlar ama ben o PSU'nun 12W kanalına kesinlikle güvenmemenizi öneriyorum. PSU yükselt, kasa yükselt, anakart yükselt vs dediğimiz zamanda zaten birçok alternatif hazır sistemler ortaya çıkıyor. Bakın sistemlere güç yetiyor denilse bile sistem toplarken PSU seçiminde 150-200W kadar bir fazla pay bırakılmalı ki PSU ya fazla güç yüklenmesin ve ısınıp deli dana gibi ses çıkartmasın. Sistemin ihtiyacı 250W ise gidip paşa paşa 550-600W 80+Bronze sertifikalı bir PSU almanız iyi olur.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı