Ozgur B
Decapat
Daha fazla
Soğutucu soğuturda dikkat et kasaya büyük gelmesin boyutu da önemli. Sonra RAM'lere bloklar temas ederse üzülürsün.
Lian Li 205M Mesh Black ARGB 2 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li 205M Mesh Black ARGB 2 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li 205M Mesh Black ARGB 2 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kasam bu dostum bilmiyorum uyar mı diye ilk defa alacağım.
Senin kasan nedir?
O en pahalısını alana kadar eğer kasana sığıyorsa bunu al arada devasa kalite ve soğutma farkı var.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Lian Li 205M Mesh Black ARGB 2 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li 205M Mesh Black ARGB 2 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li 205M Mesh Black ARGB 2 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En pahalısını almaya gerek duymuyorum zaten dediğin ürün cidden çok iyi biliyorum.