Satış sonrası hizmet duyduğum kadarıyla rezaletmiş, ben de oradan bir şey alacağım da umarım sorun olmaz.
Hocam sorun oldu mu peki?Satış sonrası hizmet duyduğum kadarıyla rezaletmiş, ben de oradan bir şey alacağım da umarım sorun olmaz.
Hocam sorun oldu mu peki.
Konuyu hortlatmayı çok seviyorsunuz galiba.Hocam sorun oldu mu peki?
Guncellemeyi unutmussunuz asiri merak ettim ne oldugunuBuradan Ryzen 5 5500 aldım anakarta taktım görüntü vermedi, dedim anakartta mı sıkıntı bilgisayarcıya gittim Ryzen 5 3600 görüntü verdi. Sonra iade veya ürün değişimi talep edince laf salatası yaptılar. Yarın bizzat yüz yüze görüşceğim yarın güncellerim. Anakart biosu güncel bu arada.
Yiğidi öldür hakkını yeme, demişler. Güvenirlilik konusunda bir yanlışlarını görmedim, yıllardır olan bir firma. Sadece satın alınan ürünlerin iadelerinde sıkıntı çıkarabiliyorlar, müşteri hizmetleri çok yukarıdan, egolu konuşuyor. Amazon müşteri temsilcisi neyse, oradaki tam zıttı. Hatta sizi engelleyebiliyor sanırım, normal hesabımla ufak bir tartışma yaşadıydım, ondan sonra müşteri temsilcisi kutusu çıkmıyor. Farklı bir hesap açtığında çıkıyor, müşterisini engelleyebilecek birisi. Hani, büyük hararetli bir şeyde değildi. Ama dediğim gibi dolandırıcılık vs görmedim, duymadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.