Teknobiyotik hazır sistem iadesi ve tüketici hakları

Dostlar, ben artık soğudum bilgisayardan, oyununa heves kalmadı. Her gün bir sorun çıkıyor verdiğim paraya o kadar üzüldüm ki. Önceki konularda da görürsünüz ısınma problemi vardı RX570'te fanları 3400 RPM'de çalıştırdım, kafam gitti ama yine de tam yükte 83 derecelere çıktı. Undervolt yap demeyin o kadar para verdim, böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum, nasılsa oyle kullanmak istiyorum. Tek bu değil şimdi de ekran gidip gelmeye başladı göz kırpıyor oyundayken titriyor. Fanlari otomatiğe çektim ETS 2'de şu an 86 derece ve 3000 RPM oldu yine fanlar. Ayrıca monitörü kapat aç yapınca o ekran sorunu gidiyor 5 dakika sonra başlıyor.
Şimdi sorum şu ki ben bu sistemi Teknobiyotik'ten aldım. Sistemi zaten legacy kurmuşlardı ona da sinirim. 24 Nisan'da aldım sistemi ben bunları anlatsam iade falan olur mu? Monitörü oradan almadım. Ne yapmalıyım?

Tüm özelliklerini yazabilir misin RX 570'in hangi modeli?

3 fan içeri hava basıyor ve bir tane egsoz fanı var öylemi? Fırın gibidir o kasanın içi. Hava girişi varsa kasada isterse hiç hava çeken fan olmasın, yeter ki egsoz fanı olsun da sıcak havayı dışarı atsın.
Ama herkeste var bu sistem. Arkadaşta da var aynısı onda 80 bile olmuyor ayrıca hava da soğuk şuan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm özelliklerini yazabilir misin RX 570'in hangi modeli?

ASRock phantom Gaming D RX570 4 GB.
Hocam o anlamda değil yani kandırma paranıza el koyma gibi şeyler olmaz fakat bu arıza durumu kronik sorunları, garantiye yollayın ürünü illaki bir çözüm bulunur üzülmeye değmez.

Bulunsa da çözüm ben soğudum artık vallahi elden çıkarmak istiyorum bir şekilde iade olmaz mı? 1 aylık ya daha.

Dostlar, ben artık soğudum bilgisayardan, oyununa heves kalmadı. Her gün bir sorun çıkıyor verdiğim paraya o kadar üzüldüm ki. Önceki konularda da görürsünüz ısınma problemi vardı RX570'te fanları 3400 RPM'de çalıştırdım, kafam gitti ama yine de tam yükte 83 derecelere çıktı. Undervolt yap demeyin o kadar para verdim, böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum, nasılsa oyle kullanmak istiyorum. Tek bu değil şimdi de ekran gidip gelmeye başladı göz kırpıyor oyundayken titriyor. Fanlari otomatiğe çektim ETS 2'de şu an 86 derece ve 3000 RPM oldu yine fanlar. Ayrıca monitörü kapat aç yapınca o ekran sorunu gidiyor 5 dakika sonra başlıyor.
Şimdi sorum şu ki ben bu sistemi Teknobiyotik'ten aldım. Sistemi zaten legacy kurmuşlardı ona da sinirim. 24 Nisan'da aldım sistemi ben bunları anlatsam iade falan olur mu? Monitörü oradan almadım. Ne yapmalıyım?
İade olacağını sanmıyorum çünkü 2 ay olmuş ama gidip sorununuzu anlatın gerekirse sistemi yollayın kendileri baksınlar.
Hocam oradan alışveriş yapmadan önce şikayetvara baksanız yapmazsınız zaten, forumdaki arkadaşlar sürekli orayı öneriyor, sonra bilmeyen birisi alıyor sistemi rahat kullanamıyor, alışveriş yapmadan önce o sitenin şikayetvar yorumlarına bakmakta fayda var.

Çoğu yorum zaten parçalar arızalı çıkıyor yönünde, ilk başlarda bende yapacaktım oradan alışveriş forumda da önerildi gayet güvenilir vs. diye fakat araştırınca zaten anlıyorsunuz ne olduğunu.
Şikayetvar'da her şey ile ilgili boş ve asılsız yorum var siz direkt her gördüğünüze inanıyor musunuz? Ben sistemimi Teknobiyotik'ten topladım hiçbir sorun olmadı gayet iyi bir şekilde ilgilendiler sorunsuz ve güzel bir şekilde topladılar. Hiç alışveriş yapmadan insanların dediğiyle markalara boş boş atıp tutmayın.

ASRock phantom Gaming D RX570 4 GB.

Bulunsa da çözüm ben soğudum artık vallahi elden çıkarmak istiyorum bir şekilde iade olmaz mı? 1 aylık ya daha.

Tüm sistemi iade alacaklarını düşünmüyorum bu saatten sonra. Sorunları bildirirsen servise gönderirler duruma göre tamir veya parça değişimi olur. Hazır sistem satan sitelerin hepsi aşağı yukarı aynı "bomba"ları gönderiyorlar. Kimisinde hiç sorun çıkmazken, kimisinde fena patlıyor. Neyse konumuz bu değil.

86 derece, 3000 RPM bunlar inanılmaz değerler. Diğer 570 kullanıcılarında durum nasıldır bilmiyorum fakat 5500XT kullanıcısıyım değerler 65-68 derece 950-1100 RPM civarı oluyor 100% yükte. Ekranının titremesi çok normal bu değerlerde.

Ekran kartı değişimi yapmaları gerekir, daha fazlasını isteme hakkın geçmiş. Teknobiyotik'in insafına kalmış sistemi iade alıp almamak bu saatten sonra biraz da. Parça değişimi, tamir vb. bunlar tabii ki tüketici hakların kapsamında, bu konuda bir sorun çıkarmayacaklardır.

Tüm sistemi iade alacaklarını düşünmüyorum bu saatten sonra. Sorunları bildirirsen servise gönderirler duruma göre tamir veya parça değişimi olur. Hazır sistem satan sitelerin hepsi aşağı yukarı aynı "bomba"ları gönderiyorlar. kimisinde hiç sorun çıkmazken, kimisinde fena patlıyor. Neyse konumuz bu değil.

86 derece, 3000 RPM bunlar inanılmaz değerler. Diğer 570 kullanıcılarında durum nasıldır bilmiyorum fakat 5500XT kullanıcısıyım değerler 65-68 derece 950-1100 RPM civarı oluyor 100% yükte. Ekranının titremesi çok normal bu değerlerde.

Ekran kartı değişimi yapmaları gerekir, daha fazlasını isteme hakkın geçmiş. Teknobiyotik'in insafına kalmış sistemi iade alıp almamak bu saatten sonra biraz da.

Off satsam satılır mı sistem? Vallahi moralim çok kötü. Belli ki alırlar 1 ay göndermezler gönderince de ayni olur.

İade olacağını sanmıyorum çünkü 2 ay olmuş ama gidip sorununuzu anlatın gerekirse sistemi yollayın kendileri baksınlar.

Şikayetvar'da her şey ile ilgili boş ve asılsız yorum var siz direkt her gördüğünüze inanıyor musunuz? Ben sistemimi Teknobiyotik'ten topladım hiçbir sorun olmadı gayet iyi bir şekilde ilgilendiler sorunsuz ve güzel bir şekilde topladılar. Hiç alışveriş yapmadan insanların dediğiyle markalara boş boş atıp tutmayın.

Hocam 1-2 tane olsa neyse ama bu kadar insanda yalan söylüyor olamaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı