Teknobiyotik Kutusuz Ekran Kartı Alınır mı?

Bütçenizi 300 TL aşabilirseniz daha iyi sistem alabilirsiniz,
Eki Görüntüle 380961
Böyle bir sistem daha iyi olacaktır :)
Çok teşekkür ederim ama monitörle kasayı aynı yerden alma ve ikisini tek taksitlendirme zorunluluğum var. Ayrıca 12 ay boyunca en fazla 500-550 TL verebilecek bütçem var. 12 ay taksitle satın alınca da malum faiz ağlatmıyor değil. Tekrardan uğraştığın için sağ ol.

böyle almanı öneririm en güzeli olur :)
Az önce 600w PSU ekleniyordu şimdi eklenmiyor..
Bu sisteme bakabilirsiniz.
Aynı monitör ile alırsanız daha iyi olacaktır, GTX 1060 önermiyorum devri bitti.

böyle almanı öneririm en güzeli olur :)
Az önce 600w PSU ekleniyordu şimdi eklenmiyor..
Bu sisteme bakabilirsiniz.
Aynı monitör ile alırsanız daha iyi olacaktır, GTX 1060 önermiyorum devri bitti.
Tekrardan teşekkürler. İkisini ayrı ayrı alınca en fazla 6 taksit oluyor fakat PC toplama sihirbazından alınca 12 taksit olabiliyor yarın daha iyi bir kafayla inceleyeceğim.
Bir sorum daha var Monitör bu monitör daha iyi değil mi sizce?

Onların gerçekten kutusuz sıfır ürünler olduğuna ben inanmıyorum, mutlaka bir şekilde kullanmışlardır. Kaçak getirmiyorlarsa tabi.
Bir de kusurları tam yazmıyorlar geçen hafta hasarlı kutu açıklamalı laptop soğutucu aldım. Kutuda ve üründe hasar yoktu ama fanlardan biri çalışmıyor. Ne çıkacağı belli değil yani.
5 fandan biri bozuk yazsalar o fiyata yine alırdım ama bu şekilde bana pek güven vermiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı