Teknobiyotik nasıl?

Yiğit_Mutlu

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba geçtiğimiz günlerde Teknobiyotik'ten bir sistem topladım;
Sistemim.
RX570.
R5 2600.
8 GB RAM.
(Anakartın ismi aklıma gelmedi kusura bakmayın ama hem ekran kartına hem de işlemciyle uyumluydu).

Aklıma takılan bazı şeyler var. İçime pek sinemedi nedense sıkıntı çıkar mı? Teknobiyotik güvenilir mi, diye bir de buraya sormak istedim bir de montajlı gelmesini istedim.

Sizce mantıklı mı Teknobiyotik yoksa başka bir yerden mi yapsaydım siz alışveriş yaptınız mı, yazarsanız mutlu olurum genel olarak herkes müşteri hizmetine laf etmiş eğer önceden sipariş yapan varsa beni bilgilendirebilir mi şimdiden teşekkürler.

(Ve sizce iyi mi PC paramın yettiği buydu).

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnun olmayan arkadaşlarda var memnun olanlarda. Ben 4 kez alışveriş yaptım bunlardan bir tanesi aynı sizin gibi komple toplama bir kasaydı hiçbirinde bir sıkıntı çıkmadı.

Ben a2.5 aldım bozuk gönderdiler bende geri verdim pazartesi yada salı geliyomuş ama başka alanlar memnun.

Peki sistemim iyi midir 4800 TL'ye topladım.
Kendi adıma konuşuyorum. Çok tavsiye etmediğim bir site. Site güvenilir fakat ürünü sattıktan sonra çok fazla ilgilenmiyorlar. Sistem toplama tavsiyelerinde çok kullanmadığım bir site.

Üründe sıkıntı çıkmış bazı kişilerde bir tırstım ürün geliyorsa sıkıntı olmaz babam bilgisayarcı makine yapıyorlar anlıyor bu işlerden sadece makine tam gelir mi diye yazmıştım geri dönüşünüz için teşekkürler.
SSD'de önemli. Genelde SanDisk Plus satıyorlar. Eğer iade etme seçeneğin var ise et.

Sistemin kaç TL tuttu?

4800 hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı