Teknobiyotik Güvenilir midir?

Baranb9876

Decapat
Arkadaşalar lütfen bir bakar mısınız? 2 haftaya 10.000 TL'ye sistem alıyorum çok sağlam sistemli bir PC topladım. Teknobiyotik güvenilir midir? Lütfen en güncel yorumlarınızı bekliyorum. Seviliyorsunuz ❤

Teknobiyotik sadece sistemin bir parçasını almak için güvenilir ama PC Sihirbazından Kasa Toplayacaksanız tercih etmem çünkü bazı parçalar birbiriylen uyumlu olmuyor. Ayrıca Teknobiyotikten hazır sistemlerinden bir kaçı fiyatına göre gayet güzel.

Ben sistemimi oradan topladım yaklaşık 1.5 yıl önce. Satın aldığım ekran kartı Galax markasının 1060 6 GB versiyonu idi. Bir gün sonra beni aradılar montaj sırasında ellerinde bulunan son Galax modelini kullanmışlar ama ekran kartı bozuk çıkmış eğer kabul ederseniz Asus yollayacağız arada 160 TL fark var ama biz bunu istemiyoruz dediler. Tabi ki kabul ettim ve ondan sonraki bütün süreçte istediğim an ulaşabildim çok yardımcı oldular. Bence güvenilir bir firma. Şunu da söyleyeyim her firma ile ilgili belli başlı sıkıntılar yaşanabilir.

Şimdi siteyi geziyorum fiyatlar neden bu kadar ucuz diye araştırayım dedim. Bir sürü bit yeniği(kötü anlamda kullanmıyorum bunu) var. Yok tray, yok fansız, yok 2 yıl yerine 1 yıl garanti, yok kutusuz vb. Çok çok çok iyi araştırmak lazım. 3-5 kuruş ucuza alcam diye uzun vadede sıkıntı çekmeye gerek yok. Ben aynı şeyi diğer siteler içinde düşünüyorum. Tek güvendiğim yer Vatan. İndirim kovalayıp Vatan'dan al bence.

Teknobiyotikten Galax markasına ait GTX 1060 ekran kartı aldım. Sorunsuz bir şekilde gönderildi. Güvenilirdir.
Galiba ekran kartın tek fanlı. Bir sorun yaşıyor musun ? Çok ısınıyor mu ?
Şimdi siteyi geziyorum fiyatlar neden bu kadar ucuz diye araştırayım dedim. Bir sürü bit yeniği(kötü anlamda kullanmıyorum bunu) var. Yok tray, yok fansız, yok 2 yıl yerine 1 yıl garanti, yok kutusuz vb. Çok çok çok iyi araştırmak lazım. 3-5 kuruş ucuza alcam diye uzun vadede sıkıntı çekmeye gerek yok. Ben aynı şeyi diğer siteler içinde düşünüyorum. Tek güvendiğim yer Vatan. İndirim kovalayıp Vatan'dan al bence.
Vatan gereksiz pahalı.
Sinerji, Teknobiyotik, İnventus, İtopya bu firmalar güvenli ve fiyatları normal firmalardır.

Hazır sistem alacak olsaydım ve o kadar bütçem varsa tercih etmezdim. Ha eğer sadece sistemin bir parçasını alacaksanız pek sorun olacağını sanmıyorum.
Hazır kasa evet ama alabileceğiniz piyasada sizi 7-8 yıl rahat götürebilecek bi kasa topladım.
Hazır sistem alacak olsaydım ve o kadar bütçem varsa tercih etmezdim. Ha eğer sadece sistemin bir parçasını alacaksanız pek sorun olacağını sanmıyorum.
Toplama kasa alacağım

Ben oradan aldım PC'yi ve güvenilir evet kısa zaman içinde de geliyor güven konusunda kafanda birşey olmasın,pazartesi geldi kargom 5000 TL vermiştim sisteme.

Umarım öyledir ben eğer çok tedirgin olursam tuzlada ki firmasına gidip oradan alışveriş yapacaüım
Gelene kadar benim de aklımdan bin türlü tilki gezdi, hasarlı mı gelir ? Kargoda gelirken bir şey mi olur ? :) Ama teknoloji biraz da şans işi bizzat oraya gidip alsan da vatandan alsan da hasarlı olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı