Teknobiyotik Neden Sürekli Kendi Ürünlerini Satıyor?

Kendi ürünlerini ucuz fiyattan satabiliyorlar, diğer markalarla anlaşma yaptıklarında fiyatları onlar belirliyor, istedikleri rekabetçi fiyata çekemiyorlar sanırım. Bu yüzden.
 
Asrock, Adata kötü markalar değil. Aksine çok ve çok kaliteliler bence. Palit'te aynı şekilde belli serisi iyiyken bazı kart serisi kötü. Dark ise Rampage tarzı bir marka ama N serisi modelleri tercih edilebilir fiyatına göre gelen fan sayısından dolayı. Kısacası fiyatına göre iyi bir hava akışına sahip.
 
İlgili firmadan hiç ürün almadım ama çeşitliliğin az olmasının nedeni belli türdeki bazı ürenleri uygun fiyata satabilmek olabilir. Geri planda bizim bilmediğimiz ticari anlaşmalar, ürün maliyetlerini çok ciddi düşürür. Siz 20 farklı markanın ürününden deponuza birer tane koyacağınıza 2 markadan 10'ar tane koyarak maliteti düşürebilirsiniz. Bu ticari bir tercih mesele bence.

Ancak benimde bu işlerde izlediğim yok;l kim, garantili bir şekilde ucuz satıyorsa ondan al. Serbest piyasanın, tüketiciler için avantajı da budur zaten.
 
Asus TUF GeForce GTX 1660 Ti
Asus TUF GeForce GTX 1660 Ti

Asus TUF GeForce GTX 1660 Ti modeline sahibim, fan hızı otomatikte iken ve V-Sync kapalı iken Witcher 3 Gibi oyunlarda +75 bazen 80 derecelere kadar çıkıyor. V-Sync açıp 75 FPS sabitleyince 55-60 arası oluyor anca. Çok ilginç.


İtopya'dan aldığım hazır sistem 1 Hafta da geldi. Şikayetvar'da baya konusu var bir bak derim.
Palit Dual ile 70 derece üstünü henüz görmedim. Fan curve ayarı yapmadım otomatikte bıraktım.
 
Diğer siteler de kendi ürünlerini satıyorlar. Distribütörü olduğu ürünü ya da anlaşmalı olduğu ürünleri seçenek olarak sunuyor çoğu site. Bunda yadırganacak bir durum yok. Aksine bu alışveriş yapanlar için bir avantaj. Çünkü bu ürünleri firmalar daha uygun fiyatla temin edip rakiplerine göre daha uygun fiyatla müşteri çekmeye çalışıyorlar.

Tek yapmanız gereken her zaman yaptığınız gibi tercih ederken kullanıcı incelemelerini okumak ve burada olduğu gibi diğer kullanıcıları bulup yorum almak.
 
Ben hem Sinerji'den hem Teknobiyotik'ten sistem topladım ve ikisinden de oldukça memnun kaldım açıkçası. İstediğim ürünü hangisinde daha ucuza bulursam oraya yöneliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı