Teknobiyotik P1 Sistem Nasıldır?

Kasa çok eski. 500W PSU yeterli gelecektir bu sisteme. Orta segment denilebilecek bir PSU. Çok daha iyileri var elbette.

Daha iyi SSD modelleri var alınabilecek. SU650'de kronik bir sorun ortaya çıkmıştı fakat SU630'un durumu nasıl bilmiyorum.

ASRock'ın anakartlarını severim fakat ekran kartlarını inceleyecek zaman bulamadım. İyidir muhtemelen.

ADATA SU630 ve 650 modellerinden uzak durun. İki ay sonra "ADATA SU630 sistem yavaş, sistem çöküyor," sorunu yaşayanlar kulübüne katılırsınız.
Palit 1660Ti modeli ile yükselttim sistemi. PSU 600Watt aldım. Kasa Dark N10 Pro olarak seçtim. Sanırım uyarınızı dikkate alıp Su630'u çöpe sallayıp BX500 alacağım.

SSD ve Anakart bir tık daha iyi olsa güzel olur fiyatı iyiymiş.Dark marka önermeyenler vardı sanki technopat sosyalde....

SSD ve Anakart bir tık daha iyi olsa güzel olur fiyatı iyiymiş.Dark marka önermeyenler vardı sanki technopat sosyalde....
Dark'ı N10 Pro'ya yükselttim. SSD'yi de Crucial BX500 ile değiştirdim. Anakart konusunda S2H sanıyorum O.C yapmadıkça yeterli olacak. Olmazsa ilerde bir yükseltme düşünebilirim. Ekran kartını da 1660Ti seçtim.

Ekran kartını değiştirme ya RX590 daha iyi. Hesabına göre ayarla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…