Teknobiyotik p2.5 vs MK2

Teknobiyotik P2.5 vs MK2

• P2.5

Oy: 7 53,8%
  • MK2

Oy: 4 30,8%
  • Başka bir hazır sistem (önerirseniz sevinirim)

Oy: 2 15,4%

• Oy verenlerin toplamı
    13
Bütçe
6.000
Aslında p2.5 daha iyi ve daha fazla FPS veriyor ve monitör de yok. Yanına 1 TB HDD ve monitör aldığım zaman daha pahalıya patlamaz mı?

Tabiikide üstteki sistem daha iyi olacak birisinde monitör var diğerinde yok. Arkadaşların yaptığı yorumlardan saçmalık akıyor.2.sistem gayet iyi SSD'yi Samsung Evo, BX500 veya HyperX ile değiştirip keyfini çıkarın.

Tabiikide üstteki sistem daha iyi olacak birisinde monitör var diğerinde yok. Arkadaşların yaptığı yorumlardan saçmalık akıyor.2.sistem gayet iyi SSD'yi Samsung Evo, BX500 veya HyperX ile değiştirip keyfini çıkarın.
RX5500XT ile RTX 2060 arasında ne kadar fark var. Veya Ryzen 3300X işlemci ile Ryzen 1600 işlemci ile?

Ekran kartları arasında da işlemci arasında da epey fark var siz bana bütçenizi söylerseniz sizin için sistem toplayabilirim fakat ayrı ayrı sitelerden çünkü daha uyguna geliyor.
6.000TL. Ama büyük ihtimalle P2.5 alacağım o yüzden sistem toplamakla uğraşmanıza gerek yok ama siz bilirsiniz.

P2.5 sisteminde: Daha iyi işlemci, daha iyi anakart, daha iyi ekran kartı, daha iyi bir depolama, daha iyi bir kasa var. Tabi ki depolama biraz düşük, çok yenilikçi değil ama karşı tarafta Adata SU630 varken tartışmasız daha güzel. Bir de ürünler arasındaki farka bakıyorum, ilerleyen süreçte bu fark karşılığında 144 Hz monitör alınabilir mi? Kesinlikle. Haliyle ilk sistem daha iyi performans verecektir.

P2.5 sisteminde: Daha iyi işlemci, daha iyi anakart, daha iyi ekran kartı, daha iyi bir depolama, daha iyi bir kasa var. Tabi ki depolama biraz düşük, çok yenilikçi değil ama karşı tarafta Adata SU630 varken tartışmasız daha güzel. Bir de ürünler arasındaki farka bakıyorum, ilerleyen süreçte bu fark karşılığında 144 Hz monitör alınabilir mi? Kesinlikle. Haliyle ilk sistem daha iyi performans verecektir.
Evet şu an P2.5 alacağım gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı