Teknobiyotik P2 sistem aldım ama içim rahat değil

lianyu35

Hectopat
Katılım
7 Haziran 2017
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar pazar günü bu ürünü aldım hala gelmedi fakat içim nedense bir rahat değil. İşlemci, PSU'su ve kasasına içim bir türlü ısınsmadı. Ayrıca Galax markasını da hiç duymadım ekran kartı olarak. Canımı sıkmama gerek var mı sizce? Yoksa güzel tercih yapmış mıyım?
 
İçiniz rahat olsun Galax köklü bir firmadır ama en kaliteli markanın bile arızalı ekran kartı olabilir şans işi.(sadece ekran kartı için yorum yaptım)
 
Keşke almadan önce bir başlık oluştursaydınız fiyatı baya yüksek alternatiflerine bakılırdı.
 
Ürünler arasında tanınmamış bir marka yok. Siz duymamış olabilirsiniz, bu onların kıytırık olduğu manasına gelmiyor. :) Kullanın bilgisayarı, test yapın. Performansından memnunsanız sorun yok. Olması gerekenden düşük performans alıyorsanız "isterseniz" iade edersiniz.
 
Teknobiyotik'ten hazır sistem alırken bilinmesi gereken şey masrafı biraz daha kısmak için bilinmeyen markaları kullanmasıdır. Bu markaları kendisinden başka satan olmaz genellikle. Ekran kartı idealdir, yurtdışı tanınırlığı var ancak PSU biraz tehlikeli gibi duruyor. Keşke değiştirseydiniz siparişi verirken.

Kargo konusunda sıkıntı yaşamadım ben. 4 iş günü içinde elimdeydi bilgisayarım. Şuan ondan yazıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı