Elimdeki sistemi satıp üstüne 400 TL daha ekleyip tek 8 GB RAM olarak alacağım o zaman eğer bitmezse teşekkürler.Hocam Dark sevdiğim bir markadır. Dark'ın kasasını ve kablolarını kullanıyorum ve gayet memnunum fakat PSU'da nasıl olduklarını pek bilmiyorum, hiç kullanmadım.
Sonuçta sertifikasız bir PSU. Düşük ile Orta segment arasında diyebilirim. Yorumlarını okumuştum birkaç yerde memnun gibiydi insanlar. Frisby ve Everest'den iyidir diye düşünüyorum şahsen.
Tabiki frisby ve everest şey pardon C4'den iyidir. Ama çok da iyi olduğunu söylemeyiz. Genel olarak iyi 1-2 yıl kullanılabilir. Daha fazla kullanımda kayıp yaşatır.Hocam Dark sevdiğim bir markadır. Dark'ın kasasını ve kablolarını kullanıyorum ve gayet memnunum fakat PSU'da nasıl olduklarını pek bilmiyorum, hiç kullanmadım.
Sonuçta sertifikasız bir PSU. Düşük ile Orta segment arasında diyebilirim. Yorumlarını okumuştum birkaç yerde memnun gibiydi insanlar. Frisby ve Everest'den iyidir diye düşünüyorum şahsen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.