Teknobiyotik Ryzen 3 1300X Sistem Alınır mı?

RAM'leri 2x4 yapmak yerine tek modül taksalarmış anakarttaki iki slotu da işgal etmezlerdi. PSU pek iyi bir şey değil ama Everest ve Frisby'den iyidir.

Sanırım RAM'i tek modül yapabiliyorsunuz. Orada bir seçenek vermişler.

RAM'i alırken tek slot 8 GB alacağım sadece benim kafamda PSU kaldı sizce PSU'dan yana bir sıkıntı yaşar mıyım?

Hocam Dark sevdiğim bir markadır. Dark'ın kasasını ve kablolarını kullanıyorum ve gayet memnunum fakat PSU'da nasıl olduklarını pek bilmiyorum, hiç kullanmadım.

Sonuçta sertifikasız bir PSU. Düşük ile Orta segment arasında diyebilirim. Yorumlarını okumuştum birkaç yerde memnun gibiydi insanlar. Frisby ve Everest'den iyidir diye düşünüyorum şahsen.

Hocam Dark sevdiğim bir markadır. Dark'ın kasasını ve kablolarını kullanıyorum ve gayet memnunum fakat PSU'da nasıl olduklarını pek bilmiyorum, hiç kullanmadım.

Sonuçta sertifikasız bir PSU. Düşük ile Orta segment arasında diyebilirim. Yorumlarını okumuştum birkaç yerde memnun gibiydi insanlar. Frisby ve Everest'den iyidir diye düşünüyorum şahsen.
Elimdeki sistemi satıp üstüne 400 TL daha ekleyip tek 8 GB RAM olarak alacağım o zaman eğer bitmezse teşekkürler.

Tabiki frisby ve everest şey pardon C4'den iyidir. Ama çok da iyi olduğunu söylemeyiz. Genel olarak iyi 1-2 yıl kullanılabilir. Daha fazla kullanımda kayıp yaşatır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı