Teknobiyotik Teknik Servis Sorunu

Makaleler
2
12 Kasım 2018 tarihinde aldığım güç kaynağı ben aldıktan bir süre sonra bozuktu ve teknik servise yolladım. Sıfır ürün ile değişimi yapıldı. Aradan bir süre geçtikten sonra bu ürün de aynı şekilde bozuldu ve bunu da teknik servise yolladım. Yine değişimi yapıldı. Gelen üründe bu sefer Coil Whine sorunu vardı. Aynı gün kargoya verdim ve tekrar servise yolladım. Tekrar sıfır ürünle değiştirdiler. Ve inanılması güç ama bu yolladıkları üründe de Coil Whine sıkıntısı vardı. 2 gün önce bunu da tam kutu içeriği ile birlikte servise yolladım. Gönderdikten sonra mail de attım teknik servise. Herhangi bir şekilde değişim istemiyorum. Başka bir modelle değiştirin ya da bana sitede kullanım için indirim kodu verin dedim. İlk başta tamam, müşteri memnuniyeti için yapacağız falan dediler. Bugün aradım ve konuştum. Biz bir kontrol edelim size geri dönüş yaparız dediler. 4-5 saat geçti aradan. Arayan soran yok tabii ki. Ben aradım tekrar. Kontrol ettik indirim kodu ya da başka ürün veremiyoruz dediler. Ben de dedim ki madem kontrol ettiniz neden geri dönüş yapmadınız? Yoğunduk vs. bir sürü laf kalabalığı. Daha sonra önceki gönderimimde önerimi kabul eden teknik servis elemanını örnek göstererek, başka bir ürün alıp fiyat farkını ödemeyi kabul ettiğimi belirttim. Onu da yapamayız dediler. Daha önce kabul edilmişti bu önerim dediğimde, "Şu an etmiyoruz ürünün değişimi yapılacak tamam?" gibi bir cümle kuruldu. Ben de kötü bir söz sarf etmemek için telefonu kapattım. Yolladıkları ürünlerin iade edilmiş, sorunlu ürünler olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden başka ürün yollamadıklarını düşünüyorum. Müşteri memnuniyeti onlar için bir şey ifade etmiyor bence. Ürünün marka, modelini önceki konularımda belirttim o yüzden tekrar yazma gereği duymuyorum. O konularda odak noktası güç kaynağıydı, bu konuda ise Teknobiyotik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı