Başlıkta 4gr yazıyor ama açıklamada ve linkte 8 yazıyor ve 8gr geliyor elinize.
Ayrıca merhaba150 kuponu ile 150 TL.
Seçtiğiniz kupon sepetinize uygun değildir diyor.
Başlıkta 4gr yazıyor ama açıklamada ve linkte 8 yazıyor ve 8gr geliyor elinize.
Ayrıca merhaba150 kuponu ile 150 TL.
Geçenlerde bu siteden Kryonaut sipariş ettim ambalajı açık geldi iade ettim.
Seçtiğiniz kupon sepetinize uygun değildir diyor.
8 gramı 150 TL yaklaşık, ayrıca satıcı da Teknobiyotik.
![]()
Arctic AR-ACTCP00008B MX-4 4 Gr Yüksek Kapasiteli Termal Macun Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Arctic AR-ACTCP00008B MX-4 4 Gr Yüksek Kapasiteli Termal Macun ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Arctic AR-ACTCP00008B MX-4 4 Gr Yüksek Kapasiteli Termal Macun fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Satıcı önemli.
Yeni hesap açıp bir daha dene.
Pazarama'nın indirimi en iyisi. 8 gr MX6 300 TL'ye aldım.
Amazon sitesinden Teknobiyotik satıcılığında almıştım ayrıca geçmişte almış olduğum SSD soğutucusu, işlemci vsde sorunlu gelmişti. Biraz karalama gibi oluyor fakat dikkat etmenizde fayda var.
Gelince 8gr geldiyse, orijinalse yazar misin buraya? Ben de satin almak istiyorum.Sağ olun hocam teknobiyotikten iyi bir marka yok şu an maalesef macun için. Sizin gibi sorun yaşayanlar illaki olmuştur. Pazartesi gelecek benimki de.
Gelince 8gr geldiyse, orijinalse yazar misin buraya? Ben de satin almak istiyorum.
Nasil hocam?Hocam teknobiyotikten aldım orijinal olmama imkanı yok zaten. Pazartesi gelecek gramını yazarım.
Nasil hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.