Teknobiyotik v3.5 Killer bilgisayar çıkışı

Şu videoyu izledim ve cidden cahillikleriyle laf attıklarına bir kez daha şahit oldum.
Aerocool Engine ile Corsair Spec Deltayı karşılaştırırken Aerocool Engine'i daha üstün tutup şu sözü söyledi:
''Corsair Spec Delta önünde 3 fan olmasına rağmen önü kapalı bir kasa'' Bu kasanın önü kapalı falan değil ey akılsız Teknobiyotik. Git de bir incele, önünde fanların gayet iyi hava alabileceği mesh bölmeler mevcut.
Ayrıca daha yüksek Watt'ı daha iyi sanıyorlar, 600W High Power'ı 550W 80+ Corsair VS550'den daha iyi olduğunu savundu. Karşısındakine laf atıyor da oturup kendi bilgilerini sorgulasınlar bir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Webtekno silver aldım 3.500 TL 500 TL zarar ettim şu an. 1 hafta önce çıkarsalar zarar etmezdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu videoyu izledim ve cidden cahillikleriyle laf attıklarına bir kez daha şahit oldum.
Aerocool Engine ile Corsair Spec Deltayı karşılaştırırken Aerocool Engine'i daha üstün tutup şu sözü söyledi:
''Corsair Spec Delta önünde 3 fan olmasına rağmen önü kapalı bir kasa'' Bu kasanın önü kapalı falan değil ey akılsız Teknobiyotik. Git de bir incele, önünde fanların gayet iyi hava alabileceği mesh bölmeler mevcut.
Ayrıca daha yüksek Watt'ı daha iyi sanıyorlar, 600W High Power'ı 550W 80+ Corsair VS550'den daha iyi olduğunu savundu. Karşısındakine laf atıyor da oturup kendi bilgilerini sorgulasınlar bir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Fanboyluğa lüzum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende DADG2 almasaydım v3.5 killer alırdım aynı kaderi paylaşıyoruz.
Malum özel mesaj imkanı yok, sizi bulmuşken sorayım: RX590'dan memnun musunuz? Coil whine sıkıntısı çıkardı mı? Yük altına girdiğinde karttan tuhaf, ince sesler geldiği oluyor mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı