Teknobiyotik X1 alınır mı?

SSD'yi Kingston A2000 ile değiştirip(Başka adam akıllı seçenekte koymamışlar zaten) alınabilir. Ama şu anki haliyle yani Adata SSD ile kesinlikle alınmaz. Şu sorunlu SSD'yi neden ısrarla sistemlere koyuyorlar anlamıyorum.

Sinerji sitesinden bunu almak daha mantıklı o fiyata.

Dosya Ekleri

• Adsız Doküman-1.jpg
    Adsız Doküman-1.jpg
    177,6 KB · Görüntüleme: 38
Sinerji sitesinden bunu almak daha mantıklı o fiyata.
Sosyal'de her gün 5700 ve 5700XT kartlarıyla yaşanan sorunlarla ilgili açılan konular var.
Arkadaşımız RTX 2060S'i tercih etmiş. Eğer tavsiye sonrası her türlü teknik desteği vereceğinize söz veriyorsanız benim için problem yok.

Sosyal'de her gün 5700 ve 5700XT kartlarıyla yaşanan sorunlarla ilgili açılan konular var.
Arkadaşımız RTX 2060S'i tercih etmiş. Eğer tavsiye sonrası her türlü teknik desteği vereceğinize söz veriyorsanız benim için problem yok.
5700 ve 5700 XT kartlarıyla yaşanan sorunlarla ilgili konuları sosaylde görmeyen sadece ben miyim? Satıcı ben değilim al diye de zorlamıyorum teknik desteği neden ben veriyorum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00