- Makaleler
- 42
3200MHz CL18 yaklaşık 3000Mhz CL16 performansı veriyor.
Ryzen daha yüksek frekanslı seçiyor.
bu kasaya monitör olarak bunu düşünüyorum. sence nasıl. curved sevdiğim için bunu seçtim.3200MHz CL18 yaklaşık 3000Mhz CL16 performansı veriyor.
3200MHz CL16 belleğe göre yavaş kalır. Bütçe varsa kesinlikle değiştirilmeli ama sistemdeki en önemli şey değil tabi.3200MHz CL18 yaklaşık 3000Mhz CL16 performansı veriyor.
merhaba; sizce hangisi olmalı. bu seçenekler var. benim çok bilgim yok donanımlar ile ilgili.3200MHz CL16 belleğe göre yavaş kalır. Bütçe varsa kesinlikle değiştirilmeli ama sistemdeki en önemli şey değil tabi.
sizden son bir öneri isteyeceğim arkadaşlar. dediğiniz anakart, ekran kartı ve ram yükseltmelerini yapınca kasa 6.731 tl oldu. benim yaklaşık 8.00tl bütçem var. monitörde ekleyince bütçem doluyor. ama kulaklık ihtiyacım da var. iki seçenek var önümde.3200MHz CL16 belleğe göre yavaş kalır. Bütçe varsa kesinlikle değiştirilmeli ama sistemdeki en önemli şey değil tabi.
Monitör gayet iyidir. İsterseniz o sistem rahatlıkla 2K oyun da oynatır. 2K 144Hz seçenekler de değerlendirilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.