Teknobiyotik X1 sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan Dequat
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 4.554
Bence 1. seçenek daha mantıklı. 1 ayı evdeki eski bir kulaklıkla ya da 50 TL civarına alabileceğin giriş seviyesi bir oyuncu kulaklığı ile geçirebilirsin.
1 tb hdd ekledim onu yazmayı unutmuşum ihtiyacım olur diye. bu kasa görüntüsünü hiç seme
Bence 1. seçenek daha mantıklı. 1 ayı evdeki eski bir kulaklıkla ya da 50 TL civarına alabileceğin giriş seviyesi bir oyuncu kulaklığı ile geçirebilirsin.
öyle yapayım madem çok teşekkürler :)
Bende niye 6576TL oluyor :)
Fazladan kasayı Dark Guardian yaptım bir de.
1 tb hdd eklemiştim onu yazmayı unutmuşum. dark guardian daha mı güzel görünüyor , bu kullandıklarının görüntüsünü hiç sevmedim ya.

5700XT Pulse.
Dark Guardian.
Anakart B450 Pro4.
1TB HDD bunları yapsan yeterli.

Ryzen 2.Nesil ile zaten Max.3466MHz RAM kullanılıyor 3600 fazla olur.
tamamdır. dark guardian dediğin bu değilmi? çok beğendim ben de bunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış anlaşılmak istemem ama arkadaşlar bu sistemin en baz model fiyatı nedir. 6000 TL işin rengi burada değişiyor. Bu bütçe ile bu kasa + Psu değer mi asla böyle bir sistem alabilecek insanlar zaten ilk olarak anakart ve ekran kartını kesinlikle yükseltmek isteyecekler. Doğal olarak fiyat artışı olacak bu da sistemin hiç bir mantıklı yönünü bırakmıyor. Çünkü parça parça her şeyi özel olarak toplanan bir sistem belki aynı bütçelere denk gelecek ama en azından işlemci olarak 3600 serisi daha iyi olabilir. Bence bu bütçe ile gereksiz bir sistem piyasa fiyatlarında aşağı yukarı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı