Atillabrk
Centipat

Teknobiyotik A2.5 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

AMD Ryzen 5 PRO 3400G 3.7GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...

Kullanım amacım LOL tarzı düşük sistem gerektiren oyunlar belki Bannerlord oynarım ve başlangıç seviyesi video editleme yapmayı öğrenmek istiyorum PC ise beni 5 sene goturebilmeli bahsettiğim şekilde. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Not: Ayagim kırık olduğu için bütçeyi ailem karşılıyor bu yüzden sistemi kendim toplamama karşılar ki bu işlerden gram anlamam. Bir de sizin önereceğiniz sistemler var mı?