Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 23 Haziran 2020 #101 BalikŞuşişi dedi: Kaspersky var bende de. Ama Teknobiyotik'de bir türlü uyarı vermiyor. Genişletmek için tıkla... Free kullanıyorsan vermeyebilir veya ayarlarını kurcaladıysan. Güncel değilse de güncelleyin.
BalikŞuşişi dedi: Kaspersky var bende de. Ama Teknobiyotik'de bir türlü uyarı vermiyor. Genişletmek için tıkla... Free kullanıyorsan vermeyebilir veya ayarlarını kurcaladıysan. Güncel değilse de güncelleyin.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.262 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #102 BalikŞuşişi dedi: Kaspersky var bende de. Ama Teknobiyotik'de bir türlü uyarı vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ben kendi sitesinden satın aldım. Bilmiyorum bende Google yazar yazmaz verdi uyarı.
BalikŞuşişi dedi: Kaspersky var bende de. Ama Teknobiyotik'de bir türlü uyarı vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ben kendi sitesinden satın aldım. Bilmiyorum bende Google yazar yazmaz verdi uyarı.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 23 Haziran 2020 #103 SwishTTT dedi: Ben kendi sitesinden satın aldım. Bilmiyorum bende Google yazar yazmaz verdi uyarı. Genişletmek için tıkla... Ben yarın sistem sipariş edecektim. Şimdi site temiz mi sıkıntılı mı anlayamadım?
SwishTTT dedi: Ben kendi sitesinden satın aldım. Bilmiyorum bende Google yazar yazmaz verdi uyarı. Genişletmek için tıkla... Ben yarın sistem sipariş edecektim. Şimdi site temiz mi sıkıntılı mı anlayamadım?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 23 Haziran 2020 #104 Zacsha dedi: Ben yarın sistem sipariş edecektim. Şimdi site temiz mi sıkıntılı mı anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Başka site mi kalmadı? Biraz fazla ver başka yerden al veya sorunu bildir düzeltsinler.
Zacsha dedi: Ben yarın sistem sipariş edecektim. Şimdi site temiz mi sıkıntılı mı anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Başka site mi kalmadı? Biraz fazla ver başka yerden al veya sorunu bildir düzeltsinler.
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #105 Zacsha dedi: Ben yarın sistem sipariş edecektim. Şimdi site temiz mi sıkıntılı mı anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Dostum başka siteden almanı tavsiye ederim. Sadece bundan dolayı değil. Teknobiyotikten şikayetçi bir sürü kişi var.
Zacsha dedi: Ben yarın sistem sipariş edecektim. Şimdi site temiz mi sıkıntılı mı anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Dostum başka siteden almanı tavsiye ederim. Sadece bundan dolayı değil. Teknobiyotikten şikayetçi bir sürü kişi var.
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 7.079 Makaleler 23 Çözümler 14 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi 23 Haziran 2020 #106 Murat5038 dedi: Başka site mi kalmadı? Biraz fazla ver başka yerden al veya sorunu bildir düzeltsinler. Genişletmek için tıkla... Evet. QP var, Mediamarkt var, Amazon.com.tr var.
Murat5038 dedi: Başka site mi kalmadı? Biraz fazla ver başka yerden al veya sorunu bildir düzeltsinler. Genişletmek için tıkla... Evet. QP var, Mediamarkt var, Amazon.com.tr var.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 23 Haziran 2020 #107 BalikŞuşişi dedi: Kaspersky var bende de. Ama Teknobiyotik'de bir türlü uyarı vermiyor. Genişletmek için tıkla... Web antivirüs ayarlarını kurcalamış mıydınız?
BalikŞuşişi dedi: Kaspersky var bende de. Ama Teknobiyotik'de bir türlü uyarı vermiyor. Genişletmek için tıkla... Web antivirüs ayarlarını kurcalamış mıydınız?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.462 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 23 Haziran 2020 #108 Zacsha dedi: Ben yarın sistem sipariş edecektim. Şimdi site temiz mi sıkıntılı mı anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Şu anda sıkıntılı görünüyor. İlla oradan sipariş edecekseniz sanal kart vb. yöntemle yapın alışverişinizi.
Zacsha dedi: Ben yarın sistem sipariş edecektim. Şimdi site temiz mi sıkıntılı mı anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Şu anda sıkıntılı görünüyor. İlla oradan sipariş edecekseniz sanal kart vb. yöntemle yapın alışverişinizi.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 23 Haziran 2020 #109 yika38 dedi: Şu anda sıkıntılı görünüyor. İlla oradan sipariş edecekseniz sanal kart vb. yöntemle yapın alışverişinizi. Genişletmek için tıkla... Şu an İtopya'ya yöneldim ve gayet iyi fiyatlara güzel ürünler buldum. Mesajlarınız için teşekkürler.
yika38 dedi: Şu anda sıkıntılı görünüyor. İlla oradan sipariş edecekseniz sanal kart vb. yöntemle yapın alışverişinizi. Genişletmek için tıkla... Şu an İtopya'ya yöneldim ve gayet iyi fiyatlara güzel ürünler buldum. Mesajlarınız için teşekkürler.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 23 Haziran 2020 #110 acv dedi: Web antivirüs ayarlarını kurcalamış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Evet. Güvenlik seviyesini maksimuma çektim.
acv dedi: Web antivirüs ayarlarını kurcalamış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Evet. Güvenlik seviyesini maksimuma çektim.