Teknobiyotik'te iade var mı?

Buyurun sitenin iade politikası.

Gördüm fakat direkt keşke Trendyol'daki gibi iade vardır falan yazsaymıs burada yok müşteri destekten gir falan diyor anlayamamıştım o yüzden yapan var mı diye sordum.

Gördüm fakat direkt keşke Trendyol'daki gibi iade vardır falan yazsaymıs burada yok müşteri destekten gir falan diyor anlayamamıştım o yüzden yapan var mı diye sordum.
İnternetten yaptığınız bütün alışverişlerde 6502 sayılı kanun kapsamında iade haklarınız var. Buna 15 gün içerisinde cayma hakkı ve ilk 6 ay içerisinde oluşan sorunda kusurlu ürün satılmış sayılması ile seçimlik haklar dahil. Satıcıların kendi koydukları politikalar bu haklarınızı engelleyecek şekilde olursa geçersiz olur ve bu politikalar ek sahip olabileceğiniz haklar yerine geçerler.

Bu engellemeye örnek gösterecek olursak bazı satıcılar 6 ay içerisinde cihazın 4 kere arızalanması durumunda seçimlik hakkı tanır gibi saçma ifadelere yer veriyorlar. Cihazınız 2 kere arızalandığı durumda bu arızalar arasında hiçbir zaman kısıtlaması olmadan seçimlik hakkınız olur.

İadeye dair kesin bir bilgi bulmanız imkansız olsa dahi (telefonla ulaşmaya çalışıp bilgi almanıza rağmen) satış sözleşmesindeki adrese iade amaçlı göndereceğinizi yazılı iletişim hatları üzerinden belirtmeniz iade yerine geçer. Tabii ki iade şartları içerisinde olduğu sürece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı