Teknobiyotik'ten alınan Arctic MX-6 sahte çıktı

Amazon üzerinden iletişime geçildi. Sahte çıkması olasılığı yok dendi. Fakat barkodu yok.

Evet, aynen öyle.

İade kabul ettiler ama koskoca distribütörü olan ürünün sahte çıkması çok ilginç.

Muhtemelen sahte değildir zaten Teknobiyotik güvenilir bir işletme. Ancak iç rahatlığı açısından firmanın bu konuya açıklık getirmesi faydalı olacaktır.

Siz direk teknobiyotiği arayın bilgi vereceklerdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim. Sonuç olarak iade alındı. RTX 3090 için almıştım. Sonrasında Thermal Grizzly Conductonaut kullandım.

Teşekkür ederim. Sonuç olarak iade alındı. RTX 3090 için almıştım. Sonrasında Thermal Grizzly Conductonaut kullandım.

Hocam iade alınması önemli değil teknobiyotiğin yapacağı açıklama önemli. İade etmek basit soruna odaklandım ben çözüme değil. Yapacakları söylem önemli ne diyecekleri. O yüzden rica ettim sizden.

Hocam iade alınması önemli değil teknobiyotiğin yapacağı açıklama önemli. İade etmek basit soruna odaklandım ben çözüme değil. Yapacakları söylem önemli ne diyecekleri. O yüzden rica ettim sizden.

Doğrudur Amazon'da satıcı ile görüştüm. Ama çok bir şey belirtmediler. Sadece biz de Arctic'den alıyoruz dediler. Ama bayağı şüphe uyandırıcı.

Doğrudur Amazon'da satıcı ile görüştüm. Ama çok bir şey belirtmediler. Sadece biz de Arctic'den alıyoruz dediler. Ama bayağı şüphe uyandırıcı.

Tamam amazonu değil direk Teknobiyotik Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Amazon'dan satıcı siz olduğunuz bir ürün aldım durum bu bu nasıl olabilir iade etmek problem değil güvenim sarsıldı vb. konuşun bu konuda bilgi talep edin.

0850 207 1035

1678784872384.png

Tamam amazonu değil direk Teknobiyotik Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Amazon'dan satıcı siz olduğunuz bir ürün aldım durum bu bu nasıl olabilir iade etmek problem değil güvenim sarsıldı vb. konuşun bu konuda bilgi talep edin.

0850 207 1035

Eki Görüntüle 1700893
Ekran Resmi 2023-03-14 12.12.18.png

Ekran Resmi 2023-03-14 12.09.31.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı