Teknobiyotik'ten sistem toplama

5500TL geçmezse iyi olur. Ayrı ayrı istemiyorum, ruhum tükendi ülkedeki 1 günde gelen yüzlerce liralık zamlara.(Spec Delta 800TL'den 1000TL'ye fırlayınca isyan ettim...) Hazır sistem alacağım. Bu konuda tavrım net. En uygunu Teknobiyotik E3 sistemini özelleştirmek gibi. Bu arada 500GB Samsung SSD'de alacağım.
Bütçeniz ne kadar?

@AX400 baktığınız sistem gayet güzel. Sadece bir iki önerim olacak. Sistemi aynı parçalarla sihirbaz üzerinden sadece RAM ve SSD seçimlerini değiştirerek toplamayı deneyin. RAM için Kingston 3200 MHz bellekler uygundu sanırım. SSD olarak da Crucial bakabilirsiniz. 1600 AF ile alınabilir bir sistem.

@AX400 baktığınız sistem gayet güzel. Sadece bir iki önerim olacak. Sistemi aynı parçalarla sihirbaz üzerinden sadece RAM ve SSD seçimlerini değiştirerek toplamayı deneyin. RAM için Kingston 3200 MHz bellekler uygundu sanırım. SSD olarak da Crucial bakabilirsiniz. 1600 AF ile alınabilir bir sistem.
Crucial ısınma sorunlu, 3200mhz cl16 ile 3000mhz cl15 performansı aynı, boşuna fazladan para vermeye gerek yok. Benim sorum şu, kasaya mı yatırım yapayım, yoksa oyunlarda 3600 performansı veren ve daha az ısınan 3300X mi alayım??? Ekran kartını düşürmek istemiyorum, 240-250GB SSD de yetersiz gelecektir. Tek başına SSD alınacaksa 480-500GB alın deniyor forumlarda. Ayrıca neden 3100 önerilmiyo çoğu yerde??? Tekli çekirdekte(oyun performansı) 1600 AF'den daha iyi.

@AX400 Kingston önermemin sebebi daha sorunsuz olması. Crucial kullanıyorum ve böyle bir sorun yaşamadım. Yeni serilerde olabilir belki. Bendeki eski bir SSD. Eğer 3300X tercih edebiliyorsanız değer diye düşünüyorum. 3600'e göre tek çekirdek performansı çok iyi. 3100 4 çekirdek 8 izlek olarak çalışıyor. Sanırım tek çekirdek performansında çok büyük bir fark olmadığı için ve çekirdek sayısı nedeniyle önerilmiyor 3100. Kasa konusunda Dark Sentinel hala stoklarda olsaydı önerirdim ama kalmamış sanırım. Dark markasının kasalarını beğeniyorum ben. Stokta gelen kasa da güzel görünüyor. Bence tercihinizi 3300X'ten yana kullanın imkanınız varsa.

@AX400 Kingston önermemin sebebi daha sorunsuz olması. Crucial kullanıyorum ve böyle bir sorun yaşamadım. Yeni serilerde olabilir belki. Bendeki eski bir SSD. Eğer 3300X tercih edebiliyorsanız değer diye düşünüyorum. 3600'e göre tek çekirdek performansı çok iyi. 3100 4 çekirdek 8 izlek olarak çalışıyor. Sanırım tek çekirdek performansında çok büyük bir fark olmadığı için ve çekirdek sayısı nedeniyle önerilmiyor 3100. Kasa konusunda Dark Sentinel hala stoklarda olsaydı önerirdim ama kalmamış sanırım. Dark markasının kasalarını beğeniyorum ben. Stokta gelen kasa da güzel görünüyor. Bence tercihinizi 3300X'ten yana kullanın imkanınız varsa.
Hocam güzel bir indirim yakaladım. Kendim toplayacağım. Kasam Spec Delta olacak. Diğer bileşenleri ileride güncellerim...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı