Hayır, zoruma niye gitsin? Komik geldi bana. Adam katalizör gibi ortalığı karıştırıp duruyor açtığı başlıklar ile, özellikle Selçuk Bayraktar'ın olduğu cenaha sallayıp şimdi de reis çekmesi komik geldi.Zoruna mı gitti?
Başka bir durum yok benlik.
Hayır, zoruma niye gitsin? Komik geldi bana. Adam katalizör gibi ortalığı karıştırıp duruyor açtığı başlıklar ile, özellikle Selçuk Bayraktar'ın olduğu cenaha sallayıp şimdi de reis çekmesi komik geldi.Zoruna mı gitti?
Hocam biz gittik bugün ama 26 numaralı çadırı ararken turizm ve kültür bakanlığı yazan alandan başka birşey bulamadık. Arkadaşlarla sürekli technopat'taki adam nerde diye konuştukHocam gelince turizm standında beklerim sizi R-Index takımı.
Kötü olmuş hocam, sondan 2. çadır bizimkisi.Hocam biz gittik bugün ama 26 numaralı çadırı ararken turizm ve kültür bakanlığı yazan alandan başka birşey bulamadık. Arkadaşlarla sürekli technopat'taki adam nerde diye konuştuk![]()
Neden?Keşke gelmeseydim diyeceğim bir festival oldu. Bir daha katılmamak dileğiyle...
Hocam son konuma bakarsanız anlarsınız.Neden?
Dostum profiline erişimini kısıtlamışsın.Hocam son konuma bakarsanız anlarsınız.
Aslında okulların götürmesi lazım ama nerdeeee...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.