Teknofest Başlıyor!

Yarın (Cumartesi) orada olacağım, benden önceki 2 gün neler olduğunu yazarsanız güzel olur, bilgi sahibi olmuş olurum ortamla ilgili. Bu arada spotting yapacaklar önceden başka bi şekilde kayıt oluyor demişsiniz ben de spotting yapacağım ama ziyaretçi olarak kaydoldum, bu saatten sonra yapacak bi şey yok galiba, artık bi görüntü almam gerektiğinde telefonu selfie çubuğuna takıp uzanabildiğimiz kadar yukarı uzanacağız herhalde... İnsanların olmadığı seviyelere. :(

İlk gün çalıştığım için orada olamadım. Az önce Teknofest'ten döndüm. Sabah 8'de evden çıktım 2 saat trafikte kaldım. İETT araçları, özel otobüsler vb. inanılmaz öğrenci akımı vardı. Aşırı kalabalık olduğunu söylememe gerek yok sanırım :)

Üniversiteden beri havacılık festivallerini kaçırmayan biri olarak fena olmadığını söyleyebilirim. Meraklılar için çektiğim fotoğrafları ayrı bir konuda paylaşacağım.
Fotoğraflar için: Teknofest İstanbul'dan Kareler

Son düzenleme:
İlk gün çalıştığım için orada olamadım. Az önce Teknofest'ten döndüm. Sabah 8'de evden çıktım 2 saat trafikte kaldım. İETT araçları, özel otobüsler vb. inanılmaz öğrenci akımı vardı. Aşırı kalabalık olduğunu söylememe gerek yok sanırım :)

Üniversiteden beri havacılık festivallerini kaçırmayan biri olarak fena olmadığını söyleyebilirim. Meraklılar için çektiğim fotoğrafları ayrı bir konuda paylaşacağım.
Fotoğraflar için: Teknofest İstanbul'dan Kareler
Ben de dün(Cumartesi) oradaydım, gidişte trafiğe takıldığım için ve herşey planlı olduğu için plan battı. 10'da varırım dediğim teknofest alanına(daha doğrusu bilmemkaç km uzaktaki toprak otoparka(o kadar uzak ki otopark teknofest arası otobüs hattı koymuşlar, havalimanının devasalığını siz düşünün artık)) 11:30'da anca girebildim, e haliyle ilk uçuş gösterisini(spotting yapacağım dediğimi) kaçırdım. :(
İşte bu güvenlik ile gişeler arasında kayıtlarını yeni yaptırmaya çalışan insan topluluklarının arasından sıyrılıp girdim alana(e be kardeşim neden son ana bıraktın ki kayıt olmayı, hani bıraktıysan da o daracık yerde yapma ki normal insanlar rahatça geçebilsin alana doğru(aslında gölge olduğundan da orada bulunuyor olabilirlerdi, bilemiyorum çünkü çok olmasa da sıcak ve güneşli bi hava vardı alanda)), sonra uçakların ve insanların arasından ilerleyerek sırayla alana dizilmiş uçaklara göz attım. O ara helikopterleri kaldırıp sözde harman dalı oynattılar 1 dakika gibi. İnsanları uçaklara bindirip indiriyorlardı, o olaylardan birine katıldım ve THY'nin alana getirdiği A321'in içini gezdim(ben en çok yolcu uçaklarına ilgiliyim galiba :D ). Sonra aktif pistlerin ve apronların bulunduğu alana doğru gittim(çift kat bariyer çekilen, polislerin durduğu yere) Royal Air Force'u falan geçip. Biraz bekledik ama trafik yüzünden geç kaldığından ve planın berbat olmasından dolayı oraya vardığımda gösteriler tam da bitiş saatindeydi. Biraz bekledim, sebebini bilmediğim bi şekilde önümden Vasip Şahin geçti. :D
Sonra kenardan ayrıldım, o sıralar uzaktan Cumhurbaşkanı helikopterle geldi. Bu arada ben de 777 simulatöründeydim, sonra çıktım geldim. O kadar yola değdi mi, tabiki hayır. :/ Seneye daha iyi organize edilmiş bir versiyonunu görmeyi istediğim festival.

Fotoğraf, video ne varsa istiyoruz. İstanbul'da değiliz ne yapalım, ekmek de banarız. :D

Fotoğraf ve videolar yerinde bekliyor şu anlık; inanın çok yoğunum. Okul, dersler, birkaç özel iş derken spora bile vakit ayıramıyorum. Bu tempoya ayak uydurmak bile çok zor. Uygun bir vakitte hepsini sizle buluşturacağım. Üzerine konuşmak istediğim şeyler de vardı zaten :)

Fotoğraf ve videolar yerinde bekliyor şu anlık; inanın çok yoğunum. Okul, dersler, birkaç özel iş derken spora bile vakit ayıramıyorum. Bu tempoya ayak uydurmak bile çok zor. Uygun bir vakitte hepsini sizle buluşturacağım. Üzerine konuşmak istediğim şeyler de vardı zaten :)

Hiç önemli değil. Sağlık olsun. ^^

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı