Tamamdır. Ben ekmekleri hazırladım. Yemeğin dumanından faydalanırız biz deSiz ekrana ekmek biz deklanşöre parmak basacağızCuma günü görüşmek üzere.
Tamamdır. Ben ekmekleri hazırladım. Yemeğin dumanından faydalanırız biz deSiz ekrana ekmek biz deklanşöre parmak basacağızCuma günü görüşmek üzere.
Fotoğraf, video ne varsa istiyoruz. İstanbul'da değiliz ne yapalım, ekmek de banarız.Siz ekrana ekmek biz deklanşöre parmak basacağızCuma günü görüşmek üzere.
Ben de dün(Cumartesi) oradaydım, gidişte trafiğe takıldığım için ve herşey planlı olduğu için plan battı. 10'da varırım dediğim teknofest alanına(daha doğrusu bilmemkaç km uzaktaki toprak otoparka(o kadar uzak ki otopark teknofest arası otobüs hattı koymuşlar, havalimanının devasalığını siz düşünün artık)) 11:30'da anca girebildim, e haliyle ilk uçuş gösterisini(spotting yapacağım dediğimi) kaçırdım.İlk gün çalıştığım için orada olamadım. Az önce Teknofest'ten döndüm. Sabah 8'de evden çıktım 2 saat trafikte kaldım. İETT araçları, özel otobüsler vb. inanılmaz öğrenci akımı vardı. Aşırı kalabalık olduğunu söylememe gerek yok sanırım
Üniversiteden beri havacılık festivallerini kaçırmayan biri olarak fena olmadığını söyleyebilirim. Meraklılar için çektiğim fotoğrafları ayrı bir konuda paylaşacağım.
Fotoğraflar için: Teknofest İstanbul'dan Kareler
Fotoğraf, video ne varsa istiyoruz. İstanbul'da değiliz ne yapalım, ekmek de banarız.![]()
Fotoğraf ve videolar yerinde bekliyor şu anlık; inanın çok yoğunum. Okul, dersler, birkaç özel iş derken spora bile vakit ayıramıyorum. Bu tempoya ayak uydurmak bile çok zor. Uygun bir vakitte hepsini sizle buluşturacağım. Üzerine konuşmak istediğim şeyler de vardı zaten![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.