TEKNOFEST'e katılan var mı?

Hatta bir şehir de ki Bilim ve Sanat merkezinden katılan grupların 3 tanesi kabul edilmiş ve 3 tanesine de ayrı ayrı maddi destek sağlanmış.

Otopilot zor değil aslında biraz araştırdıktan sonra rahatlıka yaparsınız. Yarışmada otopilot ile uçurmak manuel uçurmaktan daha kolaydır. Zaten artık otopilot uçurulmak zorunda.
Peki o zaman, yardımın için teşekkür ederim. Gerekirse tekrar iletişime geçelim.

Zamanında okul götürmüş idi. Gittiğimiz zaman büyükler olarak başka yerden yürüyorduk. Neyse. Bayraktar prototipi gördük. Zırhlı araçlara bindik. Robot yarışması vardı. Onu izledik. Yağmur bastırmıştı o zaman. Pek göremedik.

Başarısızlığı tam hazmedememiş mi?3. kere katılıp da hatayı fark edip düzelttikten sonra elenmek mi hazmedememek. Güldürmeyin beni başınıza gelmedi diye.

Başarısızlığı tam hazmedememiş mi?3. kere katılıp da hatayı fark edip düzelttikten sonra elenmek mi hazmedememek. Güldürmeyin beni başınıza gelmedi diye.
Dostum yukarda ufak bir liste attım aşamaları yığınla grup geçiyor daha bizim burada ki grup finale kaldı yani adaletsiz demen yanlış. Yani öyle bir şey olsa 3-5 grup geçirirler ama adamlar bir yığın grup geçiriyor ve hepsine para ödüyorlar. Onu eleştirmek için yazdım senin yada sizin emeğinize bir şey diyemem. Uğraşmanız oraya katılmanız bile bir başarıdır. Beni yanlış anlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…