Peki o zaman, yardımın için teşekkür ederim. Gerekirse tekrar iletişime geçelim.Otopilot zor değil aslında biraz araştırdıktan sonra rahatlıka yaparsınız. Yarışmada otopilot ile uçurmak manuel uçurmaktan daha kolaydır. Zaten artık otopilot uçurulmak zorunda.
Rica ederim.Peki o zaman, yardımın için teşekkür ederim. Gerekirse tekrar iletişime geçelim.
İG = name
Dostum İstanbul da gittim ama yarışmacı olarak katılmadım. Lakin bizim memleketten bir grup tarım teknolojisinde finale kaldı :d. Yani başaranlar başarıyor. 2. yorumda ki arkadaş başarısızlığı tam hazmedememiş önemli olan nerede hata yaptığını bilmek. Ve yarışma da kabul edilenlere "maddi hazırlık desteği" veriliyor. 2021 yılında TEKNOFEST'de ön elemeyi geçen takımlara 12 milyon TL destek verildi. Yani kabul edilen herkese veriyorlar. 1 okuldan 3 grup katılsın 3 grup da geçerse hepsine ayrı ayrı destek veriyorlar.
Dostum yukarda ufak bir liste attım aşamaları yığınla grup geçiyor daha bizim burada ki grup finale kaldı yani adaletsiz demen yanlış. Yani öyle bir şey olsa 3-5 grup geçirirler ama adamlar bir yığın grup geçiriyor ve hepsine para ödüyorlar. Onu eleştirmek için yazdım senin yada sizin emeğinize bir şey diyemem. Uğraşmanız oraya katılmanız bile bir başarıdır. Beni yanlış anlama.Başarısızlığı tam hazmedememiş mi?3. kere katılıp da hatayı fark edip düzelttikten sonra elenmek mi hazmedememek. Güldürmeyin beni başınıza gelmedi diye.
Başlı başına bir iftira olduğunu düşünüyorum.Bazı partilere üyeyse kazanıyorsun![]()
Başlı başına bir iftira olduğunu düşünüyorum.
Nede olsa üye olurken sormuyolar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.