TEKNOHAYAT-2 vs DH-EAGLE

Hocam son olarak aklıma takıldı 27 inç bir monitörde önerebilme şansınız var mı ? Film ve dizi de izleyen biriyim.

@584297

Son düzenleme:
@584297

Hocam iki tane sistem oluşturdum ben. İkisinden birini alıcam. Birisinde diğer parçaları daha iyi yaptım bütçeme göre. Hocam sizce hangi sistem daha iyi. 4070 faktörü diğerlerinden daha iyi olup yaklaşık 4bin TL farka değer mi?

@584297

Hocam iki tane sistem oluşturdum ben. İkisinden birini alacağım. Birisinde diğer parçaları daha iyi yaptım bütçeme göre. Hocam sizce hangi sistem daha iyi. 4070 faktörü diğerlerinden daha iyi olup yaklaşık 4bin TL farka değer mi?

Hocam bir de RTX 4070 için 2K monitörünüz varsa demişler biraz araştırdımda sizce 1080P'de de olmaz mı?

@584297

Hocam iki tane sistem oluşturdum ben. İkisinden birini alacağım. Birisinde diğer parçaları daha iyi yaptım bütçeme göre. Hocam sizce hangi sistem daha iyi. 4070 faktörü diğerlerinden daha iyi olup yaklaşık 4bin TL farka değer mi?

Hocam bir de RTX 4070 için 2K monitörünüz varsa demişler biraz araştırdımda sizce 1080P'de de olmaz mı?

Yakın zamanda 4070 Super çıktı. Sizce bu fiyatlarda 4070 Super'li sistemler yapılır mı biraz beklemeli miyim? Yoksa bu fiyatlara çıkmaz diğer fiyatlar artmadan 4070 almak mantıklı mıdır?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    60,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 2.png
    2.png
    63,6 KB · Görüntüleme: 19
@584297

Hocam iki tane sistem oluşturdum ben. İkisinden birini alıcam. Birisinde diğer parçaları daha iyi yaptım bütçeme göre. Hocam sizce hangi sistem daha iyi. 4070 faktörü diğerlerinden daha iyi olup yaklaşık 4bin TL farka değer mi?

4070 i kullanmak için 2K monitorunun olması gerekmiyor şart değil dostum. Bence paran yetiyor ise 4070 olanı al. 12 GB VRAM de var + olarak kas gücü olarakta baya önde. Seni uzun süre götürür o sistem. Hem ilerde 2K monitöre geçmek isterdende sıkıntı olmaz. Kısacası daha ileriye dönük yani 4070 sistem.

4070'i kullanmak için 2K monitorunun olması gerekmiyor şart değil dostum. Bence paran yetiyor ise 4070 olanı al. 12 GB VRAM de var artı olarak kas gücü olarak da bayağı önde. Seni uzun süre götürür o sistem. Hem ileride 2K monitöre geçmek isterdende sıkıntı olmaz. Kısacası daha ileriye dönük yani 4070 sistem.

Anladım hocam. Peki 4070'li olan sistemde herhangi bir değiştirme yükseltme yapmama gerek var mıdır? Yoksa benim attığım şekilde iyi midir? 16 GB RAM sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hocam doğru mudur? İleride bir tane daha aynısından alırım diye düşünüyorum. SSD kısmınıda 1TB Kingston yaptım.

Anladım hocam. Peki 4070'li olan sistemde herhangi bir değiştirme yükseltme yapmama gerek var mıdır? Yoksa benim attığım şekilde iyi midir? 16 GB RAM sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hocam doğru mudur? İleride bir tane daha aynısından alırım diye düşünüyorum. SSD kısmınıda 1TB Kingston yaptım.
SSD İdeal hocam. 16 da genel olarak yeterli. Bı kaç oyun dışında zorlamıyor. Soğutucu ve SSD özelleştirmesi ile al işte.

Şimdi şöyle bir şey var. Sadece hikaye oyunları oynuyor isen inan 60HZ bile yeterli. Ama FPS de oynuyorsan haklısın. Yinede önereyim. Böyle 30K tutuyor.
NV2 çöpüne para falan verilmez. KC3000 tercih edin.

SSD ideal hocam. 16 da genel olarak yeterli. Birkaç oyun dışında zorlamıyor. Soğutucu ve SSD özelleştirmesi ile al işte.

Hocam kafanı ütüledim kusura bakma. Çok teşekkür ederim tekrardan. Dediğiniz gibi alıyorum. Hocam son kez alırken 750W olanı almalı mıyım? Fiyat farkı uygun geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı