Teknoloji editörü olmak

Phanzox

Decapat
Makaleler
1
Merhaba. Hep çok merak ettiğim bir konu olmuştur bu teknoloji editörlüğü. Forumlarda vakit geçirmeyi ve bilgisayarlar ile ilgilenmeyi çok seviyorum. Bu meslek için nasıl bir bölüm okumak lazım? Ya da ne gibi tecrübeler edinip nereden başlamak lazım?
@Recep Baltaş ve @Ali Güngör hocalarım sizin görüşlerinizi de merak ettim. Ne de olsa bu sektörde uzun yıllar çalışmış kişilersiniz.

Bölüm olarak Radyo, Sinema ve Televizyon okuyabilirsiniz.

Yanlış hatırlamıyorsam Recep Baltaş bu işle ilgili bir üniversiteden mezun değildi. Belirli bir bölümü bitirme şartı yok.

Bölüm olarak radyo, sinema ve televizyon okuyabilirsiniz.

Yanlış hatırlamıyorsam Recep Baltaş bu işle ilgili bir üniversiteden mezun değildi. Belirli bir bölümü bitirme şartı yok.

Hocam bu bölümler sözel sanırım ancak ben sayısal seçmeyi düşünüyorum. Yazılım mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği gibi bölümler uygun olur sanırım değil mi?

Hocam bu bölümler sözel sanırım ancak ben sayısal seçmeyi düşünüyorum. Yazılım mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği gibi bölümler uygun olur sanırım değil mi?
Olabilir. Tamamen sizin çabanıza bağlı ama eskisi kadar revaçta olan bir meslek değil şu an için.

Olabilir. Tamamen sizin çabanıza bağlı ama eskisi kadar revaçta olan bir meslek değil şu an için.

Hocam bu işlere yavaştan başlamak için bu forumdaki bir arkadaşın yeni açtığı başka bir foruma gönüllü moderetör oldum. Bunun dışında makale yazımını inceleme hazırlamamı nasıl geliştirebilirim? Herhangi bir eğitimi var mı yoksa tamamen tecrübeye ve denemeye bağlı mı?

Eğitimi belki edebiyat fakültelerinde olabilir. Yabancı dil bilgisi önemli. Onun dışında çalıştığın yer de önemli. Zamanla ne olup olmayacağını görürsünüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı